USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Башкаленко не розуміє, хто власник «Луцьктепла»

12 Вересня 2012 15:36
Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко вважає, що однією з причин великих «газових» боргів ДКП «Луцьктепло» є поганий менеджмент підприємства. Також він не розуміє, кому належить «Луцьктепло».

Про це він розповів 12 вересня.

«Якщо опалювальний сезон у Луцьку не розпочнеться, мешканці міста повинні в першу чергу звертатися до мерії. Хай скажуть лучанам, чому не вирішуються проблема», ‒ зауважив посадовець.

Водночас він сказав, що обласна адміністрація надіслала в муніципалітет лист, де вказала шляхи знаходження грошей на ліквідацію боргу.

«Мерія прийняла, а що вони там роблять ‒ не знаю», ‒ додав Башкаленко.
«Взагалі для мене не зрозуміла власність «Луцьктепла». Там є частка приватного, частка – муніципалітету. Держави там взагалі немає. Якщо це є комерційний проект, то хай їдуть в Київ ‒ домовляються чи беруть кредит, бо газ отримують, але не платять», ‒ висловився чиновник.
На його думку, причина боргів ‒ поганий менеджмент підприємства, який потрібно змінити. «Вони розраховують, що прийде зима. Їм треба протриматися до початку сезону, бо далі є заборона Президента України не відключати під час сезону газ», ‒ мовив чиновник.

Нагадаємо, початок опалювального сезону в Луцьку – під загрозою, оскільки «Луцьктепло» боргує за газ приблизно 23 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чеширский Кот Показати IP 12 Вересня 2012 15:43
Хорошо им дурака валять, я -не я, и хата не моя. А нам, мерзни потом всю зиму.
Лучанин Показати IP 12 Вересня 2012 15:51
Ну да, Луцьк же ж не Волинська область, хай сам викручується.
Відкриття АМЕРИКИ Показати IP 12 Вересня 2012 16:11
...ось що значть радянська військова школа!!! ...який там Уотт, Маслоу,Терещенко...Башкаленко-от голова!Зразу в усьому розібрався! Хай би ще пару свої друзів прапорщиків запросив на роботу і все було б гаразд. Не перестаю дивуватися розумовим влативостям окремих чиновників. Одне тішить, що коли лежиш в домовині, то туди хіба картуза з побитими окулярами, якщо не забудуть, то покладуть.
вас Показати IP 12 Вересня 2012 18:09
Кірик в долі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus