USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пошкоджене авто і понівечений болард у Старому місті: хто винен?

8 Листопада 2016 13:22
Технічний директор фірми, яка встановлювала боларди у Старому місті, каже: у водіїв неадекватна реакція на стовпчик, яка спричиняє проблеми. З його слів, водій автівки, яка наїхав на болард, влетів з вулиці Драгоманова. Натомість, жінка водія переконує - швидкості не перевищували.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 8 листопада, болард або «рухомий» стовпчик, який встановили на вулиці, під час руху авто піднявся та пошкодив днище машини і пробив мотор.



«Вранці особисто приїхав перевірити обладнання, ввімкнули систему, все працювало. На власні очі бачив, як в якийсь момент з вулиці Драгоманова влітає Фіат на стовпчик. У результаті – нам побили обладнання», - прокоментував технічний директор «Ельбе УА» Костянтин Пастухов.

Дружина водія, який, власне, і постраждав під час сьогоднішнього інциденту запевнила, що водій швидкості не перевищував. «Там крутий поворот, яка там може бути швидкість».

З її слів, на місці не було жодного попереджувального знаку про обмежувачі руху.

На запитання, чому на місці немає дорожніх знаків, які попереджали б водіїв про болард попереду, Костянтин Пастухов наголосив, що будь-який водій зобов’язаний зупинитися. «Доводиться кожному говорити «зупинись». Встановлювали вже дорожні знаки – збивають. У мене низка фотографій пошкоджених знаків (технічний директор пообіцяв надати редакції фотознімки)».

Хто це робить (руйнує боларди, - ред) і для чого – невідомо. Можливо це вигідно тим, хто безкоштовно паркується у старому місті, хто проживає там. Ми намагаємося щось зробити, а нам тільки палки в колеса», - додав директор.

До слова, нагадаємо, це вже не перший інцидент із встановленим болардом. У серпні цього року болард, який покликаний регулювати потік транспорту, пошкодив три автівки, зокрема і автобус з поляками, які завітали до Луцька.

На запитання, чому, власне, надалі трапляються проблеми з обмежувачем руху, директор відповів:

«Усе через неадекватну реакцію людей на стовпчик. В усьому світі працює така практика. Або ми встановлюємо обмеження і бережемо нашу історичну спадщину, або їздимо тракторами, бульдозерами і руйнуємо її», - коментує директор.

У прес-службі патрульної поліції Луцька прокоментували, що на місці працює слідно-оперативна група, яка і встановить суму матеріальних збитків.

Хто кому відшкодовуватиме шкоду - наразі невідомо.

Стан водія, який травмувався під час інциденту, - стабільний.

«Чоловік рік тому переніс мікроінсульт. Він злякався. Стало зле. Наразі почувається добре», - додала пані Руслана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 8 Листопада 2016 14:31
В мене була та ситуація! Все було по правилах....ніхто не намагався навіть проскочити той стовпчик!!!! Під'їхала до світлофора, загорілось зелене і при проїзді піднявся цей болдард...!!! Скільки ще буде побитих машин поки це все буде нормально працювати???? Хто і коли відшкодує збитки???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus