USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Будинок для військових у Луцьку будуватиме підприємство-боржник?

26 Листопада 2008 15:24
Тендер на будівництво багатоквартирного житлового будинку у виграло підприємство, де найгірший стан щодо заборгованості із зарплати у Луцьку. Про це 26 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як йдеться у повідомленні інформаційного бюлетня «Вісник державних закупівель» №33 (331), закрите акціонерне товариство «Західпромбуд» стало переможцем торгів на виконання робіт з будівництва 108-квартирного житлового будинку на вулиці Даньшина у Луцьку.
Замовником виступає департамент будівництва Міністерства оборони України. Вартість робіт, згідно з укладеним договором, становить 27,9 мільйона гривень.
Довідково:
ЗАТ «Західпромбуд» - одне з найбільших підприємств-боржників із зарплати у області. На ньому понад сотню працівників відправлені у відпустки за власний рахунок. Про це 17 листопада розповів начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимир Кец.
Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим 26 листопада проінформував, що обласною комісією із питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості з заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат до прокуратури області передано матеріали щодо підприємства «Західпромбуд».
Заборгованість із виплати зарплати на ньому складає понад 260 тисяч гривень, причому тенденції до скорочення боргу немає. Пан Байцим зазначив, що на наступному тижні мають з’явитися результати прокурорського розгляду по питанню ЗАТ «Західпромбуд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus