USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Луцької міськради дали гроші на вибори

27 Червня 2013 08:26
Депутати Луцької міськради виділили гроші на проміжні вибори до Луцької міської ради. Відповідні зміни до бюджету прийняли вчора, 26 червня, під час першого пленарного засідання сесії Луцької міської ради.
Доповідачем з цього питання була начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова. Вона пояснила присутнім, що внесення змін до бюджету Луцька пов’язане із перерозподілом грошей.
Власне, на проміжні вибори до Луцької міської ради кошти, а це майже 90 тисяч гривень, виділять із резервного фонду міської казни.
Нагадаємо, що проміжні вибори призначені у зв’язку зі смертю депутата від Партії регіонів Леоніда Лаби.

Депутат був членом постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
День виборів призначений на 18 серпня.
Також під час сесії депутати проголосували за проект рішення «Про здійснення реструктуризації боргового зобов'язання».
За словами Єлової, це питання стосується реструктуризації боргового зобов'язання Луцької міської ради за облігаціями внутрішньої місцевої позики обсягом 5,5 мільйона гривень. Власне, у міській раді хочуть отримати відстрочку до кінця року.

Довідково:
Лаба був обраний по мажоритарному виборчому округу №10, до якого належать: проспект Президента Грушевського (непарна сторона - від №1 до №3Б включно); вулиці Євгена Коновальця, Стрілецька (парна сторона - від №2 до №4 включно); проспект Президента Грушевського (непарна сторона - від №5 до №9А включно); вулиця Арцеулова (непарна сторона - від №1 до №3 включно), Гулака Артемовського (непарна сторона - від №1 до №15А включно, парна сторона - від №2 до №18А включно); вулиці Арцеулова (непарна сторона - від №5 до кінця, парна сторона), Гулака Артемовського (непарна сторона - від №17 до кінця, парна сторона - від № 20 до кінця), Привокзальна (непарна сторона - від №11 до кінця).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus