USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Континіум» залякує депутатів Луцької міськради

15 Липня 2017 18:08
Аби примусити депутатів Луцької міської ради відстоювати інтереси БПП «Солідарність» та союзників, на них здійснюється тиск, зокрема шляхом залякування і погроз.

Про це розповіли обранці громади, яких намагаються усунути з міськради, під час ефіру програми «Запитай у депутата» ТРК «Аверс» 14 липня.

Нагадаємо, що провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання неугодних депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

Читайте ще: КОМУ І ЧИМ ВИГІДНЕ ВІДКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ. ВІДЕО

Так, Євгеній Ткачук пригадав, як неодноразово, зокрема разом із Ігорем Поліщуком, відвідував Артема Запотоцького в лікарні, коли той отримав серйозні пошкодження в результаті падіння із автомобіля. У той час якраз обговорювали питання зняття Юлії Вусенко із посади секретаря міської ради. І під час одних таких відвідин Артем Запотоцький дав слово, що проголосує за зняття Вусенко та підтримає кандидатуру Ігоря Поліщука як нового секретаря.

«Він тоді сказав, я це запам’ятав добре: «Або я здохну, або мене не випустять із лікарні». Це може підтвердити й Ігор Ігорович», – підкреслив Євгеній Ткачук.

Натомість на так званих зборах громадян, які нібито виступають за відкликання депутатів міської ради, що відбулися 10 липня на території Луцького автомобільного заводу в закритому режимі, Артем Запотоцький керував із президії процесом спільно з Романом Романюком.

«Про що тут можна далі говорити? Люди просто хочуть захопити владу, керувати містом і розкрадати його», – акцентував Євгеній Ткачук.

Таку швидку зміну політичних поглядів депутата міської ради прокоментував також Олександр Козлюк. «У нас було більше однодумців, але, на жаль, наших колег залякали», – відзначив він.

Так, у березні інтернет-видання ВолиньPost опублікувало перелік номерів телефонів депутатів, які не підтримують кандидатури Вусенко на посаді секретаря міської ради. Після чого на телефони депутатів почали надходити образливі повідомлення і навіть погрози вбивства.

Обранець громади поділився, що і його самого теж намагалися залякувати, зокрема надсилаючи смс-повідомлення з погрозами, підсилаючи друзів і знайомих, але він не вчинив так, як це зробили Артем Запотоцький і Петро Нестерук.

Він додав, що таким чином провладні сили «хочуть повністю приХватизувати, вкрасти все місто та зробити монополію».

Читайте ще: «ВАС ПРИСЛАЛИ З КИЄВА ВЖЕ НАГНУТИМ», – СОЛОМАТІН ПРО ГУНЧИКА

«Не в нас п’ятьох справа, вони хочуть замість нас завести повністю своїх людей, які будуть жати (тиснути на кпопку під час голосування, – ред.) так, як їм написано у сценарії, і не будуть говорити відкрито», – підкреслив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Континіум Показати IP 15 Липня 2017 19:02
Запотоцький сам вийшов з Континіума....як йому їх не підтримувати?
чадо Показати IP 16 Липня 2017 01:33
За теперішньої команди на чолі зУКРОПом видно нормальну роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus