USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДКП «Луцьктепло» не виконує судові ухвали?!

6 Січня 2015 18:00
Волинські суди зобов’язали комунальників списати нарахований борг лучанину, проте «Луцьктепло» виставляє незаконний рахунок у квитанціях.

Пенсіонер Леонтій Рудчик звернувся у редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини, аби його проблемі надали публічного розголосу й посприяли швидшому вирішенню.

«Мені «Луцьктепло» незаконно нарахувало борг більше 2 тисяч гривень. Втім, я відстояв своє право у судах, але вони й надалі продовжують мені вказувати у квитанції, що маю борг. Вони не виконують рішення суду», – розповідає Леонтій Рудчик.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що «Луцьктепло» «розкручує» городян на гроші й погрожує судами. Йшлося про те, що комунальники придумали схему, згідно з якою з пенсіонера «здирають» більше 2 тисяч гривень. Жертвою такої оборудки міг стати кожен, хто мав у квартирі лічильник на гарячу воду. Втім, Леонтію Рудчику все ж вдалося в суді відстояти своє право й не сплачувати комунальникам «надуманий» борг за прострочення терміну повірки лічильника на гарячу воду.
Однак комунальники не вгамувалися після рішення Луцького міськрайонного суду й звернулися зі скаргою в Апеляційний суд. Та Феміда і тут стала на сторону лучанина.
Ухвала набрала законної сили з моменту її проголошення – 6-го листопада 2014-го року.

Втім, місяць після того, в квитанції за оплату комунальних послуг незаконний борг відображається.
Зі слів юриста ДКП «Луцьктепло» Олександра Остапчука, – проблема виникла через технічні причини.

«Борг буде списано, раніше ми цього не змогли зробити, бо є певні технічні причини й після новорічно-різдвяних свят буде вже надана квитанція без боргів», – пояснює юрист.

Щодо судової тяганини, то редакція повідомляла й про те, чому «Луцьктепло» «ходить» по судах. Зокрема, за останні чотири роки Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» зверталося в суди більше 5 тисяч разів, аби стягнути зі споживачів гроші. Втім, як показала судова практика, тут є і «надумані» борги.

А днями стало відомо, що директора ДКП «Луцьктепло» звільнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Січня 2015 18:41
В нас кожен закон народні судді можуть повернути на користь того, хто має товстіший гаманець.
СТОП Єрємєєву! Показати IP 8 Січня 2015 22:17
Директора "Луцьктепло" звільнили - це значить, що Єрємєєву дали по пиці. Але мало, треба цього патлатого депутата взагалі не пускати до Луцька - досить обдирати Луцьк і область.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus