USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для бійців АТО в Луцьку зроблять «єдине вікно» соцзахисту

16 Листопада 2016 10:04
У департаменті соцполітики планують розширити штат і створити відділ, який би займався консультаціями і допомогою військовослужбовцям – мобілізованим, демобілізованим та контрактникам.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Директор департаменту соцполітики Луцької міської ради Тетяна Книш повідомила, що в рамках комплексної програми підтримки військовослужбовців – мобілізованих, демобілізованих та контрактників, передбачається створити «єдине вікно».

Цей підрозділ буде покликаний допомагати військовим, надавати консультацію, приймати документи, допомагати з їх оформленням. Зі слів Тетяни Книш, нерідко ці люди не готові стояти в чергах і слухати побутові розмови, після пережитого.

Для створення цього відділу пропонують набрати 4 спеціалістів та 2 юристів. До слова, учасників бойових дій кличуть взяти участь у конкурсі на заміщення цих посад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
там Показати IP 16 Листопада 2016 13:23
пахарей у военкоматах вистачає для чого ще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus