USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для розвитку «Луцьктепла» немає бізнес-плану

3 Грудня 2015 08:32
Замість стратегічного плану депутати Луцькради хочуть «потрусити» штат «Луцьктепла». Підприємство - на волосині від гибелі, проте кандидат на посаду першого заступника градоначальника не ті дірки хоче латати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 2-го грудня.

Депутат Ігор Поліщук наголосив, що «Луцьктепло» зараз у критичному стані, а в боргах як в шовках. Які кроки має зробити міська влада, аби змінити ситуацію та вивести з кризи це підприємство він запитав у претендента на посаду першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева.

Своєю чергою, претендент на посаду заступника відповів, що проблема не лише у луцькому підприємстві, адже є у цьому вина держави, бо не вчасно давала субвенції. Втім, стратегічного плану розвитку підприємства у нього немає, але в пріоритетах бачить два кроки: переглянути штат та провести модернізацію «Луцьктепла».

«Така проблема існує не лише в Луцьку, а практично на всіх подібних підприємствах. Це тому, що не завжди вчасно надходили субвенції, так, з’являються штрафи та пені. Щодо кроків – то це контракт з банком для реконструкції підприємства, далі перегляд штатної чисельності працівників. Щодо бізнес-плану, то поки такого немає, адже потрібно спочатку ці два питання вирішити», - відповів Яковлев.

Нагадаємо, попереднє керівництво одного з найбільших комунальних підприємств міста допустило розтрати коштів через завищення вартості та обсягів виконаних робіт та орендувало елітні автівки у фізичних осіб і це попри те, що мало у користуванні інші автомобілі.

Низку порушень виявили завдяки перевіркам, які здійснювала держфінінспекція за зверненнями представників трудового колективу «Луцьктепла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ШЕФ Показати IP 3 Грудня 2015 09:36
цю зиму маємо промучитись із знищеним та застарілим технічно та морально Луцьктеплом.УВАГА НОВІ ДЕПУТАТИ .Концепція опалення у Луцьку зовсім інша це індивідуальні котли.Програму переходу по кожному будинку на інд. опалення терміново в роботу.
Анонім до ШЕФ Показати IP 3 Грудня 2015 10:50
Шеф, все пропало! Ведь русские со скрипом, но дали электричество в Крым с Кубани. А, антрациты в Украину не дали, и не понятно, дадут ли. Запасов у нас до нового года. Вся тепло/энергогенерация на грани обрушения. Спасибо меджлису, ибо без разницы, стоит ли у тебя свой котел либо ты пользуешься услугами Луцьктепла, имеется реальная угроза того, что с нового года ты будешь бес света и тепла.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 13:29
давайте грамотно робити на місцях ту роботу яку можемо.без істерик .
123 Показати IP 3 Грудня 2015 11:28
Да ну. Так то х*рня, у нас и для развития страны вообще НИКАКОГО плана нет!
Тарас Чурило Показати IP 3 Грудня 2015 19:33
І не буде там треба ефективного менеджера і фінансування, а фінансування пішло на вибори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus