USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До геріатричного пансіонату в Луцьку - хіба на бронетранспортері

24 Вересня 2014 15:52
Дорога до геріатричного пансіонату в Луцьку вже не один рік потребує ремонту. Цьогоріч на ці заходи міська рада виділила 100 тисяч гривень. Однак, з нинішніми цінами цих грошей мало.

Про це стало відомо під час засідання 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Депутат міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас оголосив запит, який стосувався цього відрізку шляху.

«Вже вкотре мій запит стосується вулиці Вересневої, ділянки від геріатричного пансіонату, довжина якої - 300 метрів. 100 тисяч гривень, виділених на її ремонт у зв’язку з подорожчанням матеріалів, вистачить на 50 метрів. Прошу дати хоча б ще 50 тисяч для вирівнювання шляху. В суху погоду там важко пересуватися, а восени проїхати можна хіба на бронетранспортері», - зазначив він.

Однак, за запит депутати не голосували, оскільки стало відомо, що днями міський бюджет отримав 150 тисяч гривень з обласного. Частину цих коштів планують додатково виділити на ремонт дороги до геріатричного пансіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus