USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-працівник ЛПЕ нарікає, що йому не виплатили зарплату

19 Лютого 2016 15:25
Водієві автобуса на маршруті №32 не виплатили зарплату, мотивуючи це тим, що він начебто жодного дня офіційно не працював на підприємстві.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» 19 лютого.

Як повідомив голова комісії Ігор Поліщук, до нього звернувся Вадим Калякін, який у лютому-березні 2015 року працював водієм на ЛПЕ, маршруті №32, автобусі «Богдан». Через місяць він дізнався, що його офіційно на роботу не оформлювали, а на його вимоги виплатити заробітну плату повідомили, що він не працював на підприємстві жодного дня.

З розмов з водіями він дізнався, що таких, як він, налічується понад 20 осіб. На підтвердження того, що здійснював перевезення, Вадим Калякін надав

дорожній лист з печаткою ЛПЕ, квитково-касовий лист та книгу обліку розрахункових операцій.

Ігор Поліщук повідомив, що звертався із запитом у пенсійний фонд та податкову щодо того, чи здійснювалися відповідні відрахування по цьому працівнику. Як виявилося, єдиного соціального внеску не вносили.

Виконувач обов’язків керівника підприємства Ігор Грицюк припустив, що це працівник одного з орендованих автобусів ЛПЕ, оформлених на приватного підприємця. Зі слів керівництва ЛПЕ, усі робітники на підприємстві працюють легально. Ситуацію пообіцяли вивчити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 19 Лютого 2016 15:30
Перевірте чи субсидіі мае? Чи всі доходи вказав
Ася Показати IP 19 Лютого 2016 16:26
Явно має у нас всі,хто працює і не працює має субсидії. Хто за кордоном гроші одержує чималі, а туту бідний має субсидію, бо приписаний тут у нас в Луцьку.Отака то реальність дурнувата
Тарас Чурило Показати IP 19 Лютого 2016 21:55
Це тільки перший, інші поки що мовчать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus