USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гаманці волинських водіїв спорожніли на вісім мільйонів

17 Червня 2009 11:31
Із початку року працівники ДАІ зареєстрували 209 дорожньо-транспортних пригод на шляхах Волині, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 37% менше. Про це 17 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Від початку року на Волині у ДТП загинули 26 волинян, що на 43% менше, аніж упродовж аналогічного періоду торік. Також на 39% скоротилася кількість потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах – до 246 осіб.
 
«Праціники ДАІ зобов’язані працювати на лінії лише у форменому одязі і на службових автомобілях. На території області наряди дорожньо-постової служби здійснюють нагляд за дорожнім рухом в аварійно небезпечних місцях на дорогах державного та місцевого значення. Крім цього, наряди ДПС повинні бути на ділянках автошляхів, які візуально видно для водіїв. Також, наряди стоять не ближче кілометра від знаку, який повідомляє про початок або закінчення населеного пункту», – розповів начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ у Волинській області Віктор Главічка.
 
За даними УДАІ УМВС в області на сьогодні, судами розглянуто понад три тисячі протоколів за порушення Правил дорожнього руху та ще понад 60 тисяч розглянуто працівниками ДАІ. За результатами розгляду: 803 особи притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді громадських робіт, на 895 чоловік накладено адміністративні штрафи, 247 позбавлено прав керування автотранспортом за грубі порушення та 49 піддано адміністративному арешту.
 
Загальний обсяг сплачених штрафів за порушення ПДР становить понад вісім мільйонів гривень, – інформує сайт УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus