USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний лісівник області – мільярдер?

13 Листопада 2013 12:34
У Волинській облраді подейкують, начебто начальник обласного управління лісового і мисливського господарства Богдан Колісник практично мільярдер.

Про це сказав депутат облради Борис Загрева під час другого пленарного засідання 22-ої сесії облради сьогодні, 13 листопада.

Народний обранець обурився, мовляв, мисливські угіддя приватні підприємці повертають лісництву у ганебному стані. Він припустив, що управління лісового та мисливського господарства не зобов’язані їх приймати.
Депутат Загрева вважає, що Богдан Колісник повинен інформувати населення та владу щодо використання угідь.
На це головний лісівник області відповів, що «ліс темний лише для темних людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сolonel Показати IP 13 Листопада 2013 13:02
А "просвітлені" чиновники на державних посадах мають "просвітлену" зарплату, от помаленьку і наскладали якийсь там мільярд. Агов антикорупційне бюро??!!
!!! Показати IP 13 Листопада 2013 13:41
це "людина"...яка робить "бєспрєдєл", Волинським лісам "жо..а" і коли в кабінетах СБУ чи прокуратури лунає прізвище Колісник усі опускають очі. Отак і живемо.
Ваня Показати IP 13 Листопада 2013 15:25
Обізвався бідніший магнат такий самий ворюга.Ото мають владу і кришу крадуть безбожно і всі на це закривають очі.Скоро його люди самі прибють,повністю розікрали наші ліси.Жах.Хто зупинить цю вакхагалію і коли?
777 Показати IP 13 Листопада 2013 16:50
Про це давно всім відомо...., новина не актуальна, із серії "кажуть в Януковича є дача в Межигір'ї"!!!!!!! Краще зробіть фоторепортаж маєтків та майна Колісника, зробіть фото тих пилорам, що стоять по селах без будь-яких дозволів, і які дають дань цьому Царю, адже він дійсно Царь, з царськими замашками...
посадовець галузі Показати IP 13 Листопада 2013 18:48
Сьогодні Колісник з причини свої поглядів на лісову економіку і свого важкого деспотичного характеру став важким тягарем на худих плечах галузі. Галузь може працювати значно краще, але без Колісника. Момент, коли праця керівника стає антипродуктивною, коли він заважає працювати нижчим ланкам, для Колісника настав давно. Головна ціль його - передати ліс в спадщину своєму старшому сину Зенеку, якого давно пора судити за багатожонство і розпусту.
отак Показати IP 13 Листопада 2013 20:31
А чого тут дивувтись? Бондар, коли взявся був за Колесника, одразу отримав відкат у вигляді новенького "мерседеса" і тут же "передумав". А весь ліс Волині, вирубаний Колесниками в Маневицькому, Камінь-Каширському й Ківерцівському районі хіба на один мільярд потягне. Там же тепер тільки кущі й зосталися.
555 Показати IP 13 Листопада 2013 23:33
...«ліс темний лише для темних людей»,а для світлих ...підсвітимо... баблом...
1212121 Показати IP 14 Листопада 2013 17:32
Всі лісники та лісгоспи працюють на Колісника. Останній постворював фірми, які нібито надають послуги по лісорозробках і за це отримують міьйонні суми коштів від Волиньлісу за виконану роботу, а дану роботу фактично виконують лісники, але їм за це ніхто не платить. так і стають міліонерами. Його синок Зеник в с. Оконськ Маневицького району з мисливського карабіну ранив міліціонера, вчиниу опір працівникам міліції (показували по ТВ "Магнолія") і ЩО за даним фактом зробили? В того самого Зеника байстрюків бігає пів Маневич, напивається до свинячого візгу, і що ГОЛОВА КІВЕРЦІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ. Всі склади та техніка лісгоспів передана за копійки в оренду своїм фірмам, які потім тією ж технікою надають послуги знову таки ж тим самим лісгоспам. І що? А кінна ферма Богдана Івановича скільки коштує??? До речі останній на коня сідає стаючи на зігнувшигося раба (прислужника) --- людину. Зеник взяв манеивчах угіддя ВУЛФ К чи як вже точно не памятаю, про те жодного єгеря не має, кошти на охорону та корми не виділяються, а полювання проводяться. Звісно, навіщо витрачати гроші коли є раби лісники, адже хто не виконає його вказівку коли банько їх найвищий начальник. построєний по серед лісу маєток в заповідниук "Кіхів Груд" мисливська база кому належить ??? Невже лісгоспу. А хто точно знає з якого Богдан Іванович року???? Граничний термін перебування на державній службі ???? Ототоже вже двічі міняв свідоцтво про народження, щоб якнайдовше посидіти в теплому кріслі та втирмати його для синочка Зеника.
корець Показати IP 15 Листопада 2013 18:16
я вже за-вся заганяти.дайте трохи покерувати ДЛГ. хочу хоч пІвляма.Євка з хати виганяє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus