USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальний Кватирко – офіційно головний лісівник Волині

20 Листопада 2015 14:33
Визначили переможців конкурсу на заміщення вакантних посад начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства. Так, Олександра Кватирка офіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима. На засіданні комісії був присутній нардеп Ігор Лапін. Про це інформуєють у прес-службі Держлісагентства.

Згідно з результатами конкурсу, відповідно до протоколу № 3 засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Державного агентства лісових ресурсів України від 13 листопада 2015 року, переможцями визнали:

Кватирка Олександра Михайловича – на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Величка Валерія Миколайовича - на посаду начальника Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Мургу Валерія Івановича - на посаду начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства;

Мароху Олександра Дмитровича – на посаду начальника Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Згідно з рішенням Конкурсної комісії оголосять повторний конкурс на заміщення вакантної посади начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.



Нагадаємо, свого часу призначення Олександра Кватирка тимчасово виконувачем обов’язків начальника ОУЛМГ Волині викликало хвилю обурення як у активістів, так і у лісівників. Активісти протестували під стінами Держлісагентства, згодом очільник Держлісагентства приїздив на Волинь.

Він повідомив, що очільника управління лісомисливського господарства обиратиме конкурсна комісія на всеукраїнському конкурсі. А до того часу управлінням керуватиме Олександр Кватирко. До слова, Громадська рада при ОДА висловила недовіру Олександру Кватирку і надіслала відповідні листи до Кабміну та Держлісагентства. Лісівники уже не раз просили звільнити Олександра Кватирка і призначити нового керівника. Щоправда, надходили в обласні структури і листи з підтримкою Олександра Кватирка.

Окрім того, у розпорядження Інформаційного агентства Волинські Новини надійшли документи, згідно з якими Олександр Кватирко причетний до завдання значних збитків на попередній роботі у Цуманському лісгоспі. Виплата грошей держпідприємством без підтверджуючих документів, оплата ненаданих послуг, плата за будівництво, якого не було, - це короткий перелік порушень з коштами Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» за той час, коли ним керував Кватирко.

Окрім того, його звинувачували у тиску на підлеглих.

Цікавим є той факт, що на початку осені, приблизно півсотні працівників галузі лісового господарства Цуманщини прийшли у сесійну залу Волиньради, вимагаючи звільнення з посади нового виконувача обов’язків начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка.

Під час засідання депутати підтримали запит Володимира Дуба з приводу звільнення Олександра Кватирка. Тим часом його кандидатуру підтримав нардеп Ігор Лапін, який перебував з робочим візитом у голови Агенства лісових ресурсів. Про це йдеться Андрія Білана у групі "Контролюй депутатів".

"Під час минулої сесійної п'ятниці, 13 листопада, Лапін був присутній під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів. Це притому, в той день тривало засідання Верховної Ради. Імовірно, нардеп в сесійний день вирішував кадрові питання лісової галузі Волині. Представників ЗМІ, а також громадськість голова конкурсної комісії попросила вийти з залу, тобто Агенство лісових ресурсів провело цей захід закрито від громадськості", - йдеться у дописі.

Зі слів Андрія Білана, нардеп Лапін входить до спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

Яке відношення він має до цього конкурсу - невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
ю Показати IP 20 Листопада 2015 15:00
Вибачте, але не "на заміщення вакантних посад", а на знищення вакантних посад в угоду Квартирка та Лапіна ( останнього лучани забувають, як він виглядає, а це ж ковельчанин,але нар.деп.від лучан). Дивні речі відбуваються. Яка ваша думка?
Знаю до ю Показати IP 21 Листопада 2015 23:17
Люди схаменіться ..це про Лапіна...зрозумійте щоб купити 2 квартири треба гроші...де їх взяти, заробити!!??Для ого якщо у Волинському лісі є БУРШТИН-головне багатство Волині.Тому ті хто допомагають Лапіну збагачуватись від кришування видобутку бурштину-Колісник(Кватирко-як його ставленик) та Шпига будуть найуспішнішими службовцями волині...А про Кваритка -його автопарк БВМ 525 Інфініті 35 та Мітцубіші педжеро..будинки в Рованцях ,Гараджі, Діброва(за белочкою)..3 видибізнесу та наддорогі витрати на регулярних коханок...Вот вона справедливість по Лапінські-гени батька Долара пішли дол сина..
до знаю до Знаю Показати IP 1 Червня 2016 21:20
Дякуєм за інформацію, а це ж ці с**и приховують все, і не знаєш. А лапін це су**ра коли подавався до ВР то в самооборони гроші на пристойний костюм просило, а тепер джип, беха, квартири і втрата честі та гідності.
ліс Показати IP 20 Листопада 2015 15:21
Якщо таких злодюг призначають, то *попередники* то квіточки. Громада, подаємо протест і діємо...... Це перщий крадій в лісовому господарстві!
111 до ліс Показати IP 20 Листопада 2015 15:46
треба його викинути в мусорний бак, щоб влада зрозуміла на кого вони працюють.
робін гуд до ліс Показати IP 20 Листопада 2015 23:16
Цікаво, а за якими критеріями він переміг: 1.більше лісу вкрав, 2. більше бабла завіз, 3.великий махінатор, 4.великий ж.полиз, 5.пообіцяв знищити ліс......
Анонім до робін гуд Показати IP 1 Червня 2016 21:24
Думаю, що все в комплексі бабло точно завіз, щоб бабло мати треба красти та крати, комбінувати на зменшення вартості палєтів, закуп авто, обіцяти, та возити відкати раднику Роману в агенстві-безпридєл конкртно.
небайдужа Показати IP 20 Листопада 2015 15:30
Тепер залишається тільки пильно стежити за діяльністю Кватирка.
Юр до небайдужа Показати IP 20 Листопада 2015 16:21
Так стежити. А раптом виявиться, що попри наклепи буде працювати набагато, краще ніж очікують "добробажальники"
Небайдужий Показати IP 20 Листопада 2015 15:35
Ганьба нардепу Ігорю Лапіну!
Анонім до Небайдужий Показати IP 22 Листопада 2015 15:33
Лапін ти х...йло брехливе. Люди тобі вірили, а ти б..дь до корита добрався і давай хавати. С..ка ти к**чана.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Червня 2016 21:28
Я не прихильник партії Палиці і дуже шкодую., що непроголосував за жінку палиці, а за це ху--ло голосував. Ніколи, ніколи не буду голосувати родину накручу знайоми близьких.
Ярослав Показати IP 20 Листопада 2015 15:36
Немає слів, одні емоції. Скільки уже буде людьми керувати жага до грошей. Да цього дибіла тільки призначити завідувачем туалету в центрі Луцька, та і то не підійшов би.
Олена... до Ярослав Показати IP 20 Листопада 2015 15:39
Погоджуюсь з ВАМИ. Хгочеться написати - НУ ВСЕ, ПРИЙШОВ КІНЕЦЬ ВОЛИНСЬКОМУ ЛІСУ. Цей квазі-директор все вирубає і примножить кармани як свої так і колісників. Невже всім наплювати на те що він ставленик колісників.
громада Показати IP 20 Листопада 2015 15:52
Дай Боже, цей призначенець колісників-лапіних довго перебувати на цій посаді не буде. Працівники волинського лісвого господарства, робіть бунти, перекривайте дороги міжнародного значення, ідіть до гунчика, хай забирає з посади цього вузькоглазого кватирка...
Юр до громада Показати IP 20 Листопада 2015 16:22
Ти дебіл? Які бунти, навіщо?
правий до Юр Показати IP 20 Листопада 2015 16:46
ти, чучело, ще раз тут щось напишеш, - відірву руки. ЗРОЗУМІВ?
кватирко Показати IP 20 Листопада 2015 15:58
Ну все, поліціанти, хавайтесь по всіх закаулках Луцька. Ми з колісником стріляли в криничці, тепер ми в Луцьку. Не попадайтесь нам
Небайдужий до Олена Показати IP 20 Листопада 2015 16:21
Це влучно сказано. Не всім наплювати, особливо справжнім лісівникам, які пробували відстояти недопущення синочка та ставлеників Лісового короля Волині (їздикли в Київ під стіни Агентства та ммінестерства агрополітики, де їм переконливо пообіцяли: "Наказ про стажування Кватирка молодшого відізвуть" (Що й відбулося) "ставленики з прізвищами Бадзян та Кватирко начальниками управління ніколи небудуть", проте лише через два тижні пана К. призначають т.в.о. короля Волиньлісу. Після цього лісівники знову зібрались до Києва, але пан К. старший передзвонив до своїх колишніх підлеглих директорів, яких він же призначав на ці посади (Мазурик змінив лише 2 -ох директорів), які в свою чергу невідпустили своїх підлеглих працівників до Києва. А вже потім почались підписи за підтримку К (директор підтримав, а підлеглий нехай спробує непідтримати - завтра на твоє місце знайдуть іншого в нас же суцільне безробіття і професіоналів вже давно ніхто не цінує ,цінують тих, які щось приносять - данину, відсоток! Ось і вся правда! В нашій країні все вирішують гроші і великі гроші, в кого їх більше той і правий! Люде заганяють в глугий кут, рівень напруги кожен день збільшується, я хвилююсь що це може призвести до нової революції! Просто наші чиновники по мирному не хочуть розуміти що народ - це сила і влада, а не бидло як вони нас рахують.
999 Показати IP 20 Листопада 2015 16:22
а В КОМІСІЇ дехто щей голову похилив .Мабуть молитву читає : " Прости мене Господи за діяння мої .Ібо це руки робили ,вони брали ,а Душа вона свята ,вона не вина АМІНЬ"
журналіст Показати IP 20 Листопада 2015 16:25
Волинь "тріумфує": всупереч думці громадськості і громадських організацій, всупереч елементарному здоровому глузду, на посаду призначена жорстока, прагматична людина з шлейфом криміналу, активний член волинської "лісової мафії", висуванець і "продукт" лобіювання Богдана Колісника, який не зупиниться ні перед чим. За два тижні до призначення по призначенцю у Волинській обласній прокуратурі було зареєстроване нове кримінальне провадження згідно акту перевірки фінуправлінням результатів його роботи в ДП «Цуманське лісове господарство». День призначення - «знаковий» і «символічний»: завтра як в усій Україні, як на Волині, як і в Луцьку, відзначають сумну дату - День Гідності і Свободи. За те, щоб кримінал керував лісовою галуззю області, з регіону в зоні АТО поклали свої голови 136 молодих людей, 11 загинули поза бойовими операціями. "Торжествуй", Олександре!!! Запроси на свою перемогу агронома Ковальчука.
Василько Показати IP 20 Листопада 2015 16:36
Ігор Лапін - смотрящий )))
нф Показати IP 20 Листопада 2015 16:39
Лапіна давно треба відкликати з народного депутатства. його , які і весь Народний фронт Яценюка, схопив корупційний спрут. Одне лише мене хвилює - що буде з Гузем? куди піде Ігор Гузь після Народного фронту, щоб втриматися у теплому кріслі і далі? в яку політичну силу подасться цей мігрант?
Арсеній до нф Показати IP 21 Листопада 2015 23:02
Пан Ігор та його "брат" з Фронту нородового" Ігорок Лапін повинні піти чіткою та зрозумілою для них дорогою під назвою" на "*рєн". Досить знущатися над лучанами, волинянами та українцями.Компанія під назвою "Сєня & Murtynenko,Lapin, Гусь and bablo" повинна збанкрутувати.
Вітовт дописувачам. Показати IP 20 Листопада 2015 16:41
Наголошую. Лучани голосували за Лапіна делегуючи його у Верховну раду. Перший удар по писку вже отримали. Лапін це нар. деп, який депутат партії "Народний фронт". Голова партії уже у всіх коментарях ЗМІ погрожує українцям розвалити більшість у ВР, якщо йому надалі не дозволять займатись корупцією та очолювати її в уряді. Всім відоми "Сєня", який хизувався першим "лярдом", який був зароблений під час війни, горя та шаленого падіння рівня життя "маленьких" українців. Другу "подачу" лучани будуть отримувати регулярно від Миколи з села Золочівка Демидівського району Рівненської області, який проживає за межами міста Луцьк, який залишив на 6 місяців величезну частину міста без теплої води. Проте вдячні міщани проголосували за нього знову. Отже, не дивуйтесь новим сумним і цікавим історіям рідного міста.
цікавий Показати IP 20 Листопада 2015 16:46
Цікаво, чи Лапін і Кватирко придбали геліокоптер і злітну площадку на випадок чергового народного гніву? Особливо хабарник лапін? Кватирко в кріслі начальника - це його робота.
Слухняна громадянка Показати IP 20 Листопада 2015 16:51
Пане, Олександре, як Вам не стидно ставати начальником такої структри. Не стидно перед побратимами, їхніми рідними. Хіба вони поклали життя за те щоб Ви кримінальний гусь - КЕРУВАЛИ. Якщо у Вас є совість і є людські якісь якості - напишіть завтра заяву на звільнення. Це буде один єдиний гідний Ваш вчинок у Вашому нікчемному житті.
До дописувачів Показати IP 20 Листопада 2015 17:04
Що Ви чіпаєте Лапіна??? Це ж герой російсько-української війни, орденоносець, легендарнгий визволитель десятка станиць на Луганщині від бандформувань. "ЗОЛА" - позивний, який знають від мала до велика. Ви ж його обрали депутатом ВРУ, голосували за нього. Він чесний адвокат, порядний юрист, син відомого на Волині судді. Не позорте його чесне імя. А якщо без стьобу, ЛАПІН завжди був і буде там де пахне баблом! Серед бурштинокопачів ошивався з замміністра екології ( дитині 28 років), в лісовій галузі - профі, щось до виробництва або аграрного сектору цього горе-депутата не тягне. Подивіться його вальяжну поведінку в передачі "Депутати, депутати" з ГУЗЕМ, ще одним горе-обранцем. Навіщо йому ВРУ, коли лобі КВАТИРКА на посаду - живі гроші в будь-яких проявах. В депутатів же зарплатня 6000 грн. (вчора про це цілий вечір наголошував в політичному ток-шоу лідер БПП у ВРУ). Ех обранці, обранці....
ВиБОРЕЦЬ Показати IP 20 Листопада 2015 17:11
Баблр перемагає зло...
дід Показати IP 20 Листопада 2015 17:33
Дайте спокій Кватирку.Наробить дурниць-буде відповідати. Коменти пишуть ті, хто дійсно ссучився і тремтить за свою шкуру.
ще польський лісни Показати IP 20 Листопада 2015 17:40
Зразу посипляться директора - Манєвічі, Колки, Ратно. А заступником собі кватирко возьме меньшого колісника рижого і похожого на вгодовану свиню. .
Куст до ще польський лісни Показати IP 20 Листопада 2015 17:52
І правильно зроблять. З такою кримінальною бидлиною ніхто не буде працювати. А влада волині потім буде чесати одне місце і думати де це подівся поліський ліс.
укроп до ще польський лісни Показати IP 20 Листопада 2015 18:49
Да-да всі лісгоспи які після КОЛІСНИКІВ почали підніматись з колін...
майстер лісу Показати IP 20 Листопада 2015 17:50
От памятаю десь пару тижнів назад була стаття про те що кватирко хоче вигнати якогось директора, а за нього (директора) приїхали заступатись його ж працівники. То скільки там коментарів що кватирко це майже БОГ. А де ж зараз ці писаки. Чи то кватирко строчив за клавіатурою... Га7
кориспондент Показати IP 20 Листопада 2015 18:06
так уже посипались посади директорів....до прикладу уже немає Шеремети, тепер в царському Цуманському лісницві знову працюють старі корумповані кадри
23 до кориспондент Показати IP 21 Листопада 2015 10:36
Та шеремета сам втік в екологію, наробився, наздавав людей ....
кориспондєнту Показати IP 20 Листопада 2015 18:25
шеремата ходив по судах і прокурорах за колісникові продєлки і гріхи, доки той з курвами гуляв по заграницях, писав йому доклади, живе в розвалюсі двухкомнатній, купленій за батькові гроші, а кватирка і коліснік живуть в царськіх хоромах. І викинули нізашо людину.
працівник Показати IP 20 Листопада 2015 18:43
Пане Кватирко виж зрозуміли що у випадку зняття радіона з посади працівники Манецького лісгоспулісгоспу вас в мусорному баку пустять за течиєю по Стиру, не робіть дурниць. Люди знову збунтують і терпіти не будуть і звільненям не злякаєте.
йося Показати IP 20 Листопада 2015 20:38
собаки гавкают, а караван идет...
ххххх до йося Показати IP 21 Листопада 2015 10:18
Людей називаєш паскуда собаками. Ми йому не пробачимо перекриття доріг лісрврзами та організацію антимайдану!
працівниця Показати IP 20 Листопада 2015 20:38
1000% погоджуюсь з попереднім текстом. Ви, кватирко нас працівників маневицького лісгоспу ні чим не злякаєте. Попробуйте тільки звільніть Олександровича, я вила дам навіть своїй 5-ти річній дитині. Але ви працювати не будете. Не для того він підняв лісгосп, щоб якись там криміналітет нам зеника вернули. Хватить. Знаєм ми того зеника
Лісничий Показати IP 20 Листопада 2015 20:42
Ну тощо, прийде зеник чи рома. Знову опустить лісгосп в велику боргову яму. Знову буде те саме. Потрібно було давно радіону ставати тим начальником управління ане чекати до сьогоднішнього дня. А людина він з великої букви. Не то що це чучо-мучо
українець Показати IP 20 Листопада 2015 20:45
Щойно те саме читав на сайті ВОлиньпост. Так та є один комент де пишуть що кватирко перекрива лісвозами дорогу щоб майданівці не їхали у київ. Якщо це правда то це негідник українського народу. Його не тільки люструвати в понеділок рано
Петро Показати IP 21 Листопада 2015 00:50
На протесні акціїї працівників лісгоспів немає чого сподіватися, ,так як їх цікавить лише зарплата за поточний місяць і можливість щось стирити в лісі, так склалась теперішня обстанова-з них мало хто вірить у соціальну справедливість за теперішньої влади і ось кожен на свій аршин відміряє компенсацію собі за заслуги лісопродукцією.І на всі вимоги і рекомендації Гунчик, Колісник і К тепер лише посміюються-все йде до того, що на Волині ліс буде нагадувати Херсонські посадки. .Яка роль Бондара В.Н.? - його газета "ЗамокЛюбарта" писала про "Тіньові схеми Колісника", а оце 18 числа,обоє вели між собою інтимну бесіду в ресторані готелю "Україна",Колісник аж світився від радості- значить знову утнув якусь гидоту, чи не перемогу у призначенні Кватирка святкували? Зміни в лісовому господарстві можливі лише за умови відставки Кабміну до кінця цього року, підстав хватає,політичної волі нема.Ганьба зрадникам ,запроданцям,хапугам і злодіям, а якщо і далі не буде змін- карати будуть люди по старому сценарію "Коліївщина".
працівник до Петро Показати IP 21 Листопада 2015 10:26
Нііііііі є працівники які справді хвилюються за підприємство і за його процвітання. А що може вкрасти працівник лісообробного цеху (пілету в кармани) адже саме вони складали левову частку мітингувальників востаннє.
Українка до працівник Показати IP 21 Листопада 2015 11:22
Навпаки працівники лісгоспів завжди будуть завдячувати гідним директорам за гідне до них ставлення. І за ними підуть хоть на край світу. А хто піде за кватирками- колісниками, правильно ні одна нормальна тверезо думаюча людина, а одна гопота та бидлота.
Я Показати IP 21 Листопада 2015 10:41
Олександр Михайлович, вітаю!!! Молодець!!! Удачі в роботі!!!
макс Показати IP 21 Листопада 2015 12:50
колісники привели свого коня до влади ура! ура! ура!
макс до макс Показати IP 21 Листопада 2015 13:34
коня, дуже захороша для нього кличка. а осел ось воно
Справедливий Показати IP 21 Листопада 2015 18:28
В такий день не хотілось би повертатись в минуле, але воно вчить. Революцію починають романтики, творять прагматики , а перемагають падлюки - тому що романтики і прагматики мають совість , а падлюки лише думають про себе . Для їх народ бидло, його забагато ( в 1991 році населення України було 52 млн , а тепер 42) На Волині з приходом Гунчика , а тепер Кватирка революція перемогла повнісю. Всі Гузі, Лапіни із своїм патроном Яценюком та Гунчик з Шоколадним під прикриттям "брильянтових" прокурорів та нової поліції Авакова пожирають плоди , завдяки людям,які привели їх до влади. Думаю такі падлюки ніколи не вдавляться , тому майбутнього для своїх дітей та внуків в такій країні нормальним людям не видно. Єдине , що радує - є одна справедливість - це смерть від якої вони не відкупляться ніколи.
МАКС Показати IP 21 Листопада 2015 18:52
Невже Кватирко повний придурок і думає, що всі забули про його диво директорські здібності, час вже перестати йому служити своїм хазяям Колісникам та іншим, і користуватися здоровим глуздом. Потрібно вже напевно того придурка сашу в смітнику покатати та гівном облити.
Анонім до МАКС Показати IP 1 Червня 2016 21:40
Дуже прикро , о ця су*афорточка заставляла перекрити трасу в районі рестарану "Джерела", щоб люди не потрапили на євромайдан та організовував тітушок, а ви йому нач. управління - одним словом вам всі так і треба-перефарьбованого лиса. Згадайте доблісного синочка коліс., як викрадав бюлетні ну і т. д.І все це забути?
міша Показати IP 21 Листопада 2015 21:53
Колесник був поганий,мазурик- теж не добрий кватиркА хочете в мусорнмй бак бо і він вам не добрий- тоді кого ви хочете
лісник Показати IP 21 Листопада 2015 22:40
Не ми хочемо. А повинні призначити порядного, професійного спеціаліста. І якщо вже на те пішло, то щоб не призначали в Києві за гроші. А проводили голосування в середині волинської структури сред лісгоспів. От тоді б була б правда
23 Показати IP 22 Листопада 2015 09:35
Ребара, хахаха
тратата Показати IP 22 Листопада 2015 10:35
Головна проблема яку зараз маємо захована у Держлісагентстві. Це той агроном Його руками копають яму для лісової галузі і це не лише для Волині Пройде якихось 2-5 місяців і можна буде бачити кінець .Саме завдяки концепції яку так посилено почали впродовж листопада запроваджують чинячи тиск на теперішніх гол бухів під страхом звільнення з роботи заступниця кватирка вимагає погодинно відзвітовуватись про све що закуповують лісгоспи Ей БУХИ у вас всеодно небуде грошей щоб пройти торги в агентстві можливо одиниці БІЗНЕС ЛЕДІ які встигли стати мільйонерами .Кватиркові хочу побажати доброго сну .Інколи в сні людям сниться їх майбутне але це тим хто спить а не тим хто над златом чахне .Мені вас шкода ти просто маріонетка в руках К. До слова :перевір своє оточення там вже є різники на твою душу ..........................!!!!!???
Українка Показати IP 22 Листопада 2015 23:16
Люди, подивіться, що робиться в Кривому розі. Народ протестує проти мафії, проти вілкула. Люди хоть потрошки але встають. А що ж ми ВОЛИНЯНИ. От так все прожуємо? Та цей клондайк кватирки-колісники-лапіни це остання наволоч волині. Це негідники часів "овоща". Так і стаття ж називається "скандальний кватирко". Як така падлюка може керувати.
3-тя сторона Показати IP 22 Листопада 2015 23:27
всі лісничі злодїї, рильце в кожного в пушку.
павлина Показати IP 22 Листопада 2015 23:32
Про лапіна, колісників, кватирка, одне твердження - СВОЛОЧІ
Ееееееей! Показати IP 23 Листопада 2015 13:38
Побійтеся, коменти легко відслідковуються!
макс Показати IP 6 Грудня 2015 15:04
щоб кватирку стати повноцінним начальником потрібно погодження голови ОДА Гунчика, а тоді побачимо чи Гунчик володіє ситуацією і на когого працює, і тоді питання будуть вже до нього.
сиун Показати IP 20 Квітня 2016 16:12
норма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus