USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гроші на порятунок вулиці Героїв УПА у Луцьку таки виплачені

30 Грудня 2013 19:37
Держава повністю виплатила кошти, виділені на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на вулиці Героїв УПА в Луцьку. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Нагадаємо, ще сьогодні вранці під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука йшлося про те, що цього року на укріплення вулиці Героїв УПА від держави недоотримали 5,3 мільйона гривень. Однак пізніше стало відомо, що гроші таки надійшли.
Так, аби укріпити схили над старицею річки Стир, понад якою пролягла ця вулиця, Кабінет Міністрів України розпорядженням від 03 липня 2013 року вирішив профінансувати з резервного фонду державного бюджету понад 17 мільйонів гривень.
Роботи на об’єкті виконувало ПАТ «Луцьксантехмонтаж 536» і завершило їх згідно з графіком. Державна казначейська служба України повністю провела оплату платіжних доручень за цим зобов’язанням, де залишок становив 5,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
слово Показати IP 30 Грудня 2013 20:42
Вчіться працювати у Клімчука, а не бла-бла...! А то почали з ранку нісенітницю всяку писати. Собаки гавкають - караван іде...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus