USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гринюк задоволений, як на Волині платять податки

4 Квітня 2011 12:34
Завдяки «певним зустрічам» і «роз’яснювальній роботі» у 2011 році рівень сплати податку на додану вартість збільшився на 30-40% у Волинській області в порівнянні з минулим роком.
Про це 4 квітня під час оперативної наради голови облдержадміністрації повідомив голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк.
«Детінізація відбулася серйозна. Це відбулося у зв’язку з тим, що все-таки на підставі певних зустрічей, тої інформації, яка була... Розказували, показували їхні звіти, схеми, і більша частина підприємстві відмовилася від них, внесла певні зміни. Тому і маємо ріст податку на додану вартість 30-40%. Це суттєвий показник», – зазначив Гринюк.
Також перевиконуються надходження до бюджету за рахунок податку з доходу фізичних осіб. При завданні в 53,9 мільйона гривень збору у березні Волинь уже зібрала 57,6 мільйона гривень. Загалом за всіма податками і зборами за перший квартал до місцевих бюджетів надійшло 74,7 мільйона гривень при плані в 64,7 мільйона.
Сплата податку за землю виконана на 116% практично у кожному з районів. Однак, за словами Гринюка, поки що у Ковелі цей показник сягнув 99%.
«Ковельський мер (Олег Кіндер, – «ВН») – він хороший хлопець, мій учень, я його люблю, звичайно. Чуєш, що каже? От каже: Клімчук, Карпюк, Стоєв, Сагаль і багато інших депутатів – вони вихідці з Ковеля. Що вони зробили для Ковеля?.. Хлопчина має розуміння влади. На вскидку скажу, що те, що я робив в Ковелі тоді, ну це, напевно, в сотні разів більше, ніж пан мер робить тепер. Це так, навскидку», – прокоментував цифру губернатор області Борис Клімчук.
Ріст показника надходжень до державного бюджету у порівнянні з попереднім роком становить 128,1%.
Невиконаним залишається показник по штрафах, однак, за словами голови ДПА, невиконання цього показника вдалося перекрити доходами з інших видів податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пласт Макс Показати IP 4 Квітня 2011 16:59
Цікаво, а чому податкова оминає Великий Омеляник, де "в тіні" працює понад сотню працівників на ритуальній продукції?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus