USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Індустріальний союз Донбасу» може профінансувати незавершену будівлю «Західпромбуду»

5 Листопада 2009 16:27
Корпорація «Індустріальний союз Донбасу», можливо, вкладе інвестиції для завершення будівництва багатоповерхівки в Луцьку на вулиці Липинського, 4. Спорудження житлового дому розпочало ЗАТ «Західпромбуд», проти якого у серпні цього року порушили справу про банкрутство. Про це повідомляють «Волинські новини».
Нагадаємо, що укладати договори про дольову участь фізичних та юридичних осіб на будівництво квартир ЗАТ «Західпромбуд» почало ще у 2005 році. Загальна сума вкладів 118 інвесторів сягала 30 мільйонів гривень. Наразі зведена лише основа будівлі, на продовження робіт у компанії забракло грошей. 
Голова правління ЗАТ «Західпромбуд» Володимир Кротюк в інтерв’ю газеті «Відомості.ua» зазначив, що для завершення зведення будинку потрібно лише 12 мільйонів гривень. Цієї суми, стверджує керівник товариства, вистачить аби закінчити покрівлю, встановити ліфти, вікна, двері, сантехніку, підлогу, звести зовнішні стіни, виконати внутрішні роботи і навіть облаштувати благоустрій 180-квартирного будинку.
Про будь-які закиди щодо використання грошей вкладників на інших об’єктах Володимир Кротюк відкидає. Проте зазначив: «Ми почали будувати ще один монолітно-каркасний будинок, який «зав’язаний» в одну систему подачі тепла, електроенергії, води і в одну структурну схему забезпечення внутрішньої забудови». А явище банкрутства будівельник називає негативним процесом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VlaSSовець Показати IP 5 Листопада 2009 16:46
Бажано було б давати посилання на інформацію, а то виглядає як ББС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus