USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Інститут післядипломної освіти потребує нової комп'ютерної техніки

26 Січня 2017 17:29
Застаріле обладнання ВІППО виходить з ладу та не підлягає ремонту, а вчителі області, які є слухачами інституту, часто не можуть навіть скопіювати матеріали на флеш-карту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 26 січня.

Як повідомив ректор Волинського інститут післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко, інститут інформує про нагальну потребу заміни частини комп’ютерного парку. Так, наприкінці 2016 року вийшли з ладу 2 ноутбуки, 7 комп’ютерів з моніторами, 2 термінали, 2 мультимедійні проектори, 2 принтери та 2 відеокамери. Відремонтувати техніку не можуть через відсутність запчастин, адже техніці виповнилося по 10-15 років. Слухачі інституту (а це 4500 вчителів області щороку) часто не можуть скопіювати матеріал на флеш-карту, паперові носії, опрацювати відеоматеріал тощо.

Протягом двох останніх років закупили за спецкошти та кошти грантових проектів 7 комп’ютерів, але цієї кількості техніки для закладу недостатньо.

Отже, на потреби інститут просять виділити 90 тисяч гривень із перехідних залишків коштів або передбачити їх при формуванні бюджету на 2017 рік.

Члени комісії рекомендували підтримати прохання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Січня 2017 19:39
відстійник для пенсіонерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus