USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін хоче дати державні гарантії обманутим вкладникам

12 Травня 2010 13:46
Уряд схвалив законопроект про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України

Кабінет міністрів України схвалив законопроект про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України, що передбачає створення автоматизованого інформаційного реєстру вкладників, страховиків і тих, хто страхується.

"Уряд затвердив законопроект державних гарантій відновлення заощаджень громадян України", - сказав прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко.

Тим часом, відкриваючи засідання уряду в середу в Києві, прем'єр Микола Азаров повідомив, що метою законопроекту є "справедливе, ефективне, послідовне повернення заощаджень вкладникам, які їх втратили".

Прем'єр також зазначив, що для повернення заощаджень вкладникам, необхідно забезпечити функціонування автоматизованої інформаційної системи, вкладників, що реєструються, а також реєстр страховиків і осіб, що страхуються.

"Таким чином зафіксувати борг держави і почати погашати його настільки швидко, наскільки дозволить це робити економіка, що розвивається, і наповнюється державний бюджет", - наголосив Азаров.

За словами прем'єра, відповідний законопроект необхідний для того, щоб "повернення заощаджень не залежало від передвиборних обіцянок, щоб люди ніколи не відчували гірку образу від обману за прикладом так званої "Юлиної тисячі", пише Кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus