USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін передумав штрафувати за несплату комунпослуг

23 Липня 2010 16:45
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заперечив власну заяву про те, що Кабмін планує внести у Верховну раду законопроект про штрафи для тих, хто не платитиме по нових тарифах.
Про це 23 липня інформує ТСН.
Таким чином, урядовець заперечує власну заяву про те, що Кабмін планує внести у Верховну раду законопроект про штрафи для тих, хто не платитиме по нових тарифах.
«Безумовно, вводити сьогодні якісь штрафні санкції - не треба. Але я одне можу сказати - треба зробити усе, щоб було невигідно не платити комунальні тарифи, невигідно не платити за газ, невигідно не платити за електроенергію. Якщо ми цього не робитимемо, ми втратимо «Нафтогаз», витратимо державну індустрію, а у кінці можемо втратити державу», - сказав Тігіпко.
Нагадаємо, що у вівторок, 19 липня, віце-прем'єр Тігіпко на селекторній нараді з керівниками регіонів по виплаті субсидій при підвищенні тарифів за жилкомуслуги і газ повідомив, що Кабінет міністрів має намір ініціювати введення штрафних санкцій для населення за несплату житлово-комунальних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 23 Липня 2010 18:29
тому шо послідовні. як і регійони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus