USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Хлібокомбінатів на Волині поменшало вдесятеро

9 Липня 2010 14:28
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталія Карпюка розкритикував пекарів та хлібоінспекцію області – через недолуге господарювання на Волині із 20 комбінатів хлібопродуктів діючими залишилось всього два.

Про це пише «Відомості. УА».

Інформацію підтвердили в регіональному представництві Аграрного фонду. Крім банкрутства комбінатів, область досі немає потрібної кількості сертифікованих зернових складів.

Сертифікованими в області є ТзОВ «Луцький комбікормовий завод» та «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів». Донедавна зернові приймав ще й Луцький КХП №2. Але наразі ситуація з цим підприємством перебуває під знаком запитання.

Начальник хлібної інспекції області Ольга Руденко, натомість, наводить інші цифри. Мовляв, на Волині функціонують з сертифікатами 10 зернових складів у Луцькому, Володимир-Волинському, Горохівському, Турійському та Ковельському районах.

Доповідь хлібоінспекції піддав гострій критиці Віталій Карпюк. Тому, швидше всього, зерновиробники Волині співпрацюватимуть з двома згаданими сертифікованими зерновими складами.

За прогнозами хліборобів, цьогорічний урожай зернових на Волині становитиме 650 тисяч тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus