USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук - Януковичу: треба багато грошей

10 Грудня 2010 13:20
На Волині чекає свого завершення будівництво ряду закладів соціально-культурної сфери.

Про це 10 грудня доповідав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук в Адміністрації Президента України на співбесіді.

Загалом, як інформують у прес-службі ОДА, , на співбесіді Клімчук «доповідав про актуальні питання життєдіяльності Волині».

Серед проектів соціально-економічного розвитку регіону, які, за словами Клімчука, потребують реалізації – закінчення будівництва навчально-виховних комплексів у селах Рованці та Баїв Луцького району, поліклініки у Ковелі, районної лікарні у Іваничах, перинатального центру в Луцьку.

Серед них також - об’єкти житлово-комунального господарства та будівництво шахти №10 «Нововолинська». Це потребує значного фінансового ресурсу, - йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

Для вирішення цих питань область потребує надання субвенції з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток обсягом 133,7 мільйонів гривень та передбачення 552 мільйонів гривень бюджетних призначень Міністерству енергетики та вугільної промисловості України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Fantom Показати IP 10 Грудня 2010 14:08
"красти менше треба" - вот що потрібно було сказати Януковичу
дідо Показати IP 10 Грудня 2010 19:26
ЧОМУ ПРИВАТНИЙ БІЗНЕС МАЄ ФІНАСУВАТИ ПОВІТРЯНІ ЗАМКИ СОВКОВИХ ДАРМОЇДІВ ? КЛІМЧУК,ТІМАШЄНКА ТА ЯНУКОВІЧ - БЕЗГРАМОТНІ САМОДУРИ
Стрийко до дідо Показати IP 11 Грудня 2010 13:01
Що саме із цих закладів є повітряними замками: Навчально-виховні комплекси у селах Рованці та Баїв Луцького району, поліклініка у Ковелі, районна лікарня у Іваничах, перинатальний центр в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus