USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому і скільки дати грошей, Луцькрада вирішує в кулуарах?

17 Грудня 2013 16:42
У бюджеті розвитку міста – діра в 10 мільйонів. Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради.

Фінансування об’єктів у місті залежить від того, хто лобіює інтереси, вважає депутат Юрій Корольчук. Під час розгляду питання про внесення змін до бюджету депутати розглядали статті, з яких знімаються заплановані кошти. Як з’ясувалося, чимало запланованих робіт просто не виконані, а за виконані роботи борг міста складає 1,5 мільйона гривень.

Зокрема, проектом рішення пропонувалося зняти 400 тисяч за нереалізований цьогоріч притулок для бездомних.

Крім того, не зроблена проектно-кошторисна документація на каналізацію на вулиці Дорошенка, вартістю 30 тисяч. До слова, це питання свого часу піднімав Юрій Корольчук, його запевнили у міськвиконкомі, що до Нового року проектну документацію зроблять. Утім, за три місяці проектанти не впоралися.

«Для чого ми збираємось, все вирішується в кулуарах. Вересневому все платиться. Чому на одні об’єкти є кошти, а на інші нема. Що ми вирішуємо?», - зазначив депутат.

Натомість заступник міського голови Лариса Соколовська запевнила, що проект в роботі, утім єдиний ліцензований проектант надто навантажений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
прєдатєль Показати IP 17 Грудня 2013 17:21
ВСЕ виіршує БУРАТІНО)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus