USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Кому і скільки «не перепало» з міської кишені?

15 Жовтня 2014 10:17
Про борги міським установам різних сфер та спрямувань розповіли сьогодні під час виконкому Луцької міської ради.

Так, зі слів начальника управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілії Єлової, борги підприємствам - надавачам житлово-комунальних послуг міста з відшкодування витрат від наданих населенню пільг - склали 6 мільйонів 862 тисячі гривень, субсидій - 3 мільйони 322 тисячі гривень. Борги із видачі субсидій у міській раді пояснюють недоотриманням коштів з державного бюджету.
Разом із тим, заборгованість із послуг зв’язку, санаторно-курортного лікування, інших пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, становить 238 тисяч гривень. І ця проблема також пояснюється недоотриманням коштів з державного бюджету.

Заборгованість по спеціальному фонду бюджету міста за станом на 1 жовтня 2014 року за роботи з утримання, капітального ремонту і реконструкції доріг становить 95,1 тисячі гривень, а за роботи, виконані за рахунок бюджету розвитку спеціального фонду бюджету – мільйон 944,8 тисячі гривень.

«Не виконаєте бюджет – звернемось до прокурора», - заявив на це все Луцький міський голова Микола Романюк.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що прокуратура Луцька вказала міським чиновникам на системні порушення у Луцьку. Зокрема, одним із найбільш проблемних питань у місті нині залишається велика кількість випадків незаконного розміщення тимчасових споруд, що встановлюються у санітарних та зелених зонах, зонах проходження інженерних мереж та комунікацій, прибудови до багатоповерхових будинків, що здійснюються з порушеннями законодавства ті ін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
потерпілі діти Дяк , Показати IP 15 Жовтня 2014 10:57
А коли повернуть ограблену річну пенсію міжнародного опікуна дітей:- , 714 гривень за догляд Дяк Влада та "дитячі гроші" Ковальчук М., які пригубили з гаражем та дитячу квартиру на вулиці Лобачевського пройдисвіти КАРАБАСИ КАМСАСОЛЬСЬКІз легалізаторами у судах і "об"єловування" через зятя і "адвокатів" ?!? Як доглядали службовий житловий фонд КОЗЮПИ з КРИВИЦЬКИМ ? Це національність Луцького МВК якім все мало та мало !?!
!!! Показати IP 15 Жовтня 2014 11:50
ЖИДВА керує.
діти покійні КЕДЕБІС Показати IP 15 Жовтня 2014 12:09
Кого вибрали лучани ,- те і маєте !?! Як можна цього Романюка М.,з Кравчуком С.,СоколовськоюЛ., і їхніми департаментами у дитячих садочках міста та Прокурорами і суддями допускати після керування Приватбанком ,Волинським комсомолом і ВОДА після скандалів з "музичною школою" Кривицького та деребаном хлібного запасу КХП, "бульбогейтом" цю пропиту советську мордяку??? 12 років мордують відому в усьому родину з сусіди в шоці від чих "перевертнів-не людів,-звірів" , які співпрацювали з еНКВДистами не люстрованими у свій час ...! За всі звірства заплатять своїми спадкоємцями "еліт-гопниками" ..!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus