USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Конфліктні забудови у Луцьку: забудовник і мешканці знайшли компроміс

12 Червня 2015 17:30
Підприємця, який веде будівництво за адресою вулиця Захарова, 12, у Луцьку, зобов’язали до першого вересня залити фундамент у котловані, аби не відбувся зсув землі та руйнація багатоповерхівки, яка розташована поряд. Компроміс з мешканцями знайшли.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинське Новини повідомляло, що спеціальна комісія Луцької міськради щодо інспекції незаконних будівництв у Луцьку перевірили чотири об’єкти.

Першим було будівництво на вулиці Стрілецькій, де зводять 18-ти квартирний будинок: Там лучани готові вийти з протестом на захист свого двору. Мешканці невдоволені тим, що частину їхньої прибудинкової території забрали й хочуть відібрати ще.

Другий об’єкт – будівництво по проспекту Волі. Тут виникло багато запитань до забудовника, зокрема, на яких підставах він виконує роботи та чи правомірно будуватися, якщо поряд незаконна газова заправка.

Щодо третього будівництва по проспекту Молоді, то спеціальна комісія Луцької міської ради вирішила призупинити роботи, на які не бачила належних документів. Що тут мають будувати - остаточно не знають. Окрім цього, з приватним підприємцем хочуть розірвати договір про оренду земельної ділянки, аби він не розширював поле своєї діяльності.

З приводу останнього об’єкту, що будується за адресою вулиця Захарова, 12, де зводять їдальню, член комісії, депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук повідомив у коментарі для ІА Волинські Новини, що тут проблему вирішили.

«Єдиним моментом є те, що ми зобов’язали забудовника до 1 серпня забрати звідти сміття, встановити паркан, вивезти 12-ти метрові панелі. Також до першого вересня вона має звести «нуль», аби не було зсуву землі в котловані й руйнації прилеглого будинку. Зауважу, що вони вже з боку гуртожитку залили бетон й підкріпили стіну самого будинку. Згідно з представленими нам документами, це має бути одноповерхова будівля. Була на зустрічі й представник ОСББ. Мешканці запевняють, що невдоволень не висловлюють», - пояснює член комісії.

Зауважимо, що спеціальну комісію, яка займається перевіркою об'єкти будівництва у Луцьку, створили 27 травня під час сесії. До її складу включили депутатів, фахівців міськради і мешканців будинків, у чиїх дворах будуються скандальні об’єкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йован Показати IP 12 Червня 2015 20:37
Скільки коштує цей компроміс, на скількисамопоміч попонила свою касу разом з якимосьмайже народним депутатом доцентом
Микола Показати IP 13 Червня 2015 15:52
Люди будуйте що хочете, користуйтеся моментом поки у місті БАРДАК І НЕ МАЄ ВЛАДИ !!!!
Оце так Показати IP 15 Червня 2015 10:08
І шо, знову фігурує пані Наталя Кушнір? Не можна дати ради? Все дозволено?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus