USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

КП «Ласка» хоче ще 8 мільйонів

11 Липня 2016 17:34
Аби збудувати нові приміщення та мати право називатись притулком КП «Ласка» хоче отримати мільйони. Про це розповіла директор комунального підприємства Богдана Новарчук, - інформує Волинь24.

Нагадаємо, нещодавно з обласного бюджету луцькому КП «Ласка» виділили кошти на зовнішнє освітлення притулку.

Керівник «Ласки» зауважила, що наразі працює над отриманням двох грантів – 1,5 мільйона гривень для будівництва корпусу стерилізаційного центру та 200 тисяч гривень для профілактики сказу. Останній передбачає будівництво карантинного майданчика, придбання обладнання для відлову тощо.

Також підприємство сподівається отримати близько мільйона гривень від Міністерства екології. Зауважимо, що виділення цих коштів можливе лише на умовах рівного співфінансування з місцевих бюджетів.

Загалом Богдана Новарчук хоче отримати близько 2 мільйонів гривень на будівництво другого корпусу притулку для бездомних тварин (будівництво першого корпусу із стерилізаційним центром може профінансувати Англія). А повна вартість будівництва притулку сягає 8 мільйонів гривень.

«Якщо вдасться збудувати ці два корпуси, в нас будуть приміщення, не гірші, як в Англії, Польщі. Тоді не буде ніякого дискомфорту для місцевих жителів. Також, якщо вони будуть збудовані, ми матимемо статус притулку, якщо ж ні, ми його не отримаємо. От і все. Це ніби формальність, але зараз ми не можемо називатись притулком», - підкреслила керівник комунального підприємства.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІВМІЛЬЙОНА ДЛЯ КП «ЛАСКА»: ЗВІТУ НЕМА, ПАРКАНУ – ТАКОЖ

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради вже декілька місяців намагаються з’ясувати, на що були втрачені майже півмільйона гривень з міського бюджету, за які передбачалося побудуватизвукоізоляційний паркан для КП «Ласка». Згідно з інформацією обранців громади, гроші вже освоєні, але паркан так ніхто й не побудував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
124 Показати IP 11 Липня 2016 17:42
ого! губа не дура!
А до 124 Показати IP 11 Липня 2016 18:07
А яка губа?
Лучанка Показати IP 11 Липня 2016 19:20
А чого тільки 8??????? Чого не100??????
Анонім до Лучанка Показати IP 11 Липня 2016 20:58
Бо турок сказав, що одружиться з Даною лише за вісім мільйоныв
до лучанки до Лучанка Показати IP 11 Липня 2016 22:51
Апетитна дамочка очолює ласку. А те що ремонти в школах робити треба, інсулін хворим, на операції, житло в першу чергу людям треба, накормити нужденних і т. д...Чого це така розкіш?
МШ Показати IP 11 Липня 2016 21:26
Бродячі собаки як бігали по центру міста, так і далі бігають, а ми вбухуємо гроші у невідомо що. Нехай покажуть результати роботи,тоді давайте гроші! поки що це виглядає, як вкидання грошей у пропасть. Сама бачила, як біля собору бродячі пси серед білого дня накинулись на людину.
до мш до МШ Показати IP 11 Липня 2016 22:46
Того, що мабудь через с*ану "ласку" відмивають кошти. А в людей забирають квартири за не уплату комунальних платежів в сумі 50 тисяч грн. Де логіка?
Михайлина Показати IP 14 Липня 2016 22:35
Я була депутатом-репортером учнівської обласної ради.Серед моїх колег багато кого цікавила доля жителів притулку, ми вирішили дати ідею про покращення умов.Та все виявилась не так просто, виникла думка перевірити всі статті написані в інтернеті ,адже відгуків було просто море і виділених коштів також. Що ж потрібно було все перевірити і ми було не надто задоволені прогулянкою біля притулку,відгуками сусідів та побаченим. Окрім того що, гроші виділені на паркан ''зникли безвісті'' й над притулком стояла хмара із собачих голосів. Біля кп ''Ласка '' бігали безпритульні собаки , якщо зайти через двір за притулок можна побачити гору сміття , а ще на території де зліва обривається частина паркану є певна ділянка на яку ми зрозуміло ж влізли щоб побачити що ж насправді робиться в середині та наткнулись на незвичну знахідку -нижня частина щелепи собаки як ми згодом спитали в експертів -вівчарки. Та це ще не все , що взагалі привело нас у повний шок -ДЕ ГРОШІ ВИДІЛЕНІ НА ПРИТУЛОК?! собаки живуть не в надто хороших умовах , щоранку з не зрозумілою сумкою виходить чоловік у формі охоронця притулку (що ж у сумці ми так і не дізнались).По розповіді сусідки (не перевірено) всі продукти у яких терміни придатності майже вийшов дехто із притулку продає до магазин, ми не стали в це вірити проте ми це чули.. Хоча йшов сильний дощ ми все таки зрозуміли ,що давати гроші на притулок не найкраща ідея ,адже вони можуть піти не на мешканців а на власника. У нас є фото які я наразі не можу скинути бо тільки побачила цю статтю. Прошу вибачення не справжній журналіст тому і писати гарно чи грамотно я не вмію ,проте в певній мірі я знаю КП "Ласка" не потребує коштів , а ось його жителі -так. Краще б зібрали гроші на майданчик для особливих дітей , доречі така ідея була втілена але зібрали дуже мало(((( дякую за увагу)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus