USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КП «Волиньприродресурс» отримає 280 тисяч

11 Травня 2016 14:06
Внести до статутного капіталу новоствореного підприємства, що займатиметься видачею дозволів на розробку надр, 280 тисяч гривень пропонують у Волиньраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 11 травня.

Депутати розглянули проект рішення щодо внесення змін до Програми підтримки фінансово-господарської діяльності підприємств та установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2016-2020 роки.

Як зауважила заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, раніше рішенням облради створили КП «Волиньприродресурс». Вказана програма затверджена 10 березня та в ній були передбачені кошти на поповнення статутного фонду новостворених комунальних підприємств у сумі 500 тисяч гривень. На час затвердження програми підприємство ще не було зареєстроване, тому для того, щоб воно могло використати 280 тисяч гривень (зокрема, на виплату заробітної плати), потрібно внести зміни у програму.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людина Показати IP 11 Травня 2016 17:05
Як потрапити туди на роботу? В той КП Волиньприродресурс
цікавий до Людина Показати IP 11 Травня 2016 19:54
А хто керівник цього "колондайку"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus