USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Київ розкритикував Кривицького через газ

12 Травня 2010 16:34
Якщо до 1 червня Волинь не розрахується на 80 % за спожитий газ, то НАК «Нафтогаз України» припинить газопостачання підприємств області.

Про це стало відомо під час селекторної наради міністра з питань житлово-комунального господарства Олександра Попова з представниками облдержадміністрацій.

На нараді з питань стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2010-11 років були присутні представники НАК «Нафтогаз України», які цікавилися: чи до початку червня буде погашена заборгованість за газ не менше, ніж на 80 %.

Начальник головного управління житлово-комунального господарства Волинської ОДА Антон Кривицький пообіцяв, що борги за газ на Волині таки погасять.

«Рівень оплати за газ сьогодні становить 56 відсотків. До пеершого червня плануємо, що цей показник зросте до 70-75 відсотків», - пообіцяв чиновник.

Представників НАК «Нафтогаз України» така відповідь не задовольнила. Тож у Кривицького поцікавилися: чому не на 80 відсотків.

Начальник волинського управління ЖКГ відповів, що значну суму боргують державні установи, а бюджет був прийнятий нещодавно. Чиновник пообіцяв, що зроблять усе можливе, щоб погасити заборгованість на 80 відсотків.

На адресу волинських чиновників прозвучала критика й з боку міністерства ЖКГ. Перший заступник міністра Юрій Хіврич розповів, що Волинь не повідомила про підсумки минулого опалювального сезону до 30 квітня. Саме тоді хотіли заслухати всі регіональні звіти. Це, за словами заступника міністра, не дозволило визначити основні заходи з підготовки до нового опалювального сезону.

Крім того, немає у міністерстві інформації з Волині про стан теплопостачання та дорожнього господарства.

Міністр ЖКГ зобов’язав обласне управління до кінця тижня надати цю інформацію Києву по телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus