USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЛуАЗ провів реструктуризацію зобов’язань по облігаціях серії А

30 Червня 2009 12:44
Луцький автомобільний завод, що входить до складу корпорації «Богдан», успішно завершив реструктуризацію зобов’язань по облігаціях серії А. За результатами оферти було викуплено біля 10% облігацій та досягнуто домовленості про продовження терміну перебування облігацій на один рік. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Інвестори сьогодні мають розуміння складності ситуації в економіці країни та в автомобільній галузі зокрема. Ми надали наше бачення виходу компанії на докризові показники виробництва та продажу автомобілів»,- зазначив Олег Свинарчук, президент корпорації «Богдан». Він подякував інвесторам за виважений підхід до проблеми, – повідомляє сайт корпорації.
Нагадаємо, Луцький автомобільний завод 15 червня поточного року виплатив дохід за шістнадцятий купонний період облігацій серії «А» із розрахунку 14% обсягом понад 4,2 мільйона гривень.
Загальний обсяг виплат становить майже 71,4 мільйона гривень.
Номінальна сума випуску становить 130 мільйонів гривень, строк обігу – 5 років (дата погашення – 14 червня 2010 року). Тривалість процентного періоду – 91 день.
Відсоткова ставка на 17-20 купонні періоди встановлена на рівні 22%.
Нагадаємо, у травні поточного року ЛуАЗ успішно провів реструктуризацію по бондах серії В обсягом 200 мільйонів гривень та сплатив відсотки за четвертий купонний період за цими цінними паперами із розрахунку 13,5% річних обсягом понад 6,7 мільйона гривень.
Довідково:
Корпорація «Богдан» – один з найбільших суб\'єктів авторинку України, створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів.
За результатами 2008 року частка ВАТ «ЛуАЗ» в загальному обсязі випуску легкових автомобілів в Україні зросла з 14% до 22%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus