USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучани - проти підвищення проїзду в маршрутках

19 Грудня 2016 18:32
Житель обласного центру зареєстрував петицію з закликом до міськради не допустити підвищення ціни проїзду у міських маршрутках Луцька у 2017 році.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Зокрема, автор апелює до міської ради, аби та стала на бік громадян, які її обирали.

«Останнім часом все більше обговорюється питання про підвищення ціни проїзду у міських маршрутних таксі міста Луцька. Гадаю в такій кризовій ситуації яка склалась в нашій країні це не доречно. Ми обирали мера міста і депутатів щоб вони відстоювали права та інтереси громади яка їх обирала, тому просимо не допустити підвищення ціни проїзду. Якщо перевізники, які на даний час працюють в місті Луцьку не хочуть возити людей по 3 грн., то оголосіть новий тендер, я впевнений що бажаючих знайдеться багато. І нехай вони не розказують що не вигідно, маршрутки завжди переповнені, а в години пік взагалі в деякі маршрутки неможливо втиснутись. Шановна ВЛАДО зробіть нарешті щось корисне для простих лучан», - пише автор петиції Сергій Прилепа.

Збір підписів триватиме ще 14 днів. Наразі зібрано 34 з 300 необхідних голосів для розгляду.

Нагадаємо, перевізники вимагають підвищення вартості квитка у маршрутках Луцька до 5 гривень вже під час найближчого засідання виконкому. У випадку відмови – обіцяють зупинити роботу усього транспорту у той же день, що може спричинити в місті транспортний колапс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вова Показати IP 19 Грудня 2016 18:55
Голосуй, не голосуй а водії безкоштовно працювати також не хочуть
Ось вам!!! Показати IP 19 Грудня 2016 20:17
За ці вози ми і так забагато платим,хай їм Вайман-нн-?зарплату підніме ато будє як з приватом
не Андрій Показати IP 19 Грудня 2016 21:14
потрібна петиція до Порошенка з закликом націоналізувати луцькі маршрутки, ось тоді буде і ціна справедлива і дохід в держбюджет
Вітя Показати IP 19 Грудня 2016 22:06
Чого кіпішуєте,купіть маршрутку,найміть водія,заправте і катайте людей по місту безкоштовно,а не подобається ціна не їздьте
Віті до Вітя Показати IP 19 Грудня 2016 22:44
Не кіпішуй,продай маршрутку-купи кельню і йди на будівництво,там легше,а не сподобається ціна за працю там-вибач,в країні війна і криза.
ха Показати IP 20 Грудня 2016 08:44
Прилепа Сергій не тільки рибу вміє ловити, а ще й щось толкове писати???
Полішук Показати IP 20 Грудня 2016 10:18
ви би...длота ко...лхозна, вимагаючі підвищення хочаб, Перш завсе дивились за своїм транспортом на прикладі охайності а друге по договору вмикали НЕПРАЦЮЮЧИЙ GPS,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus