USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада не вважає чотири порушення на маршруті підставою для розірвання угоди про перевезення

20 Червня 2008 11:32

Виконком Луцької міськради вирішив обмежитися «суворим попередженням» перевізнику, водій якого у березні-квітні скоїв чотири порушення. Порушення задокументовані, за словами начальника відділу транспорту та зв'язку мерії Костянтина Патракеєва, і досить типові - водій не доїжджав до кінцевої зупинки. Про це 20 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час засідання пан Патракеєв розповів, якщо перевізник перевищує ліміт у три порушення, тоді питання про розірвання з ним угоди на перевезення виноситься на розгляд виконкому. Натомість підприємець (власник трьох автобусів, які працюють на маршрутах №1 і №47) запевнив, що водій, який скоїв усі чотири порушення (недоїжджав до кінцевої зупинки поблизу Картонно-руберойдового заводу), уже звільнений. На запитання першого заступника прокурора Луцька Миколи Біляка, чи це той водій торік вчинив ДТП у нетверезому стані, перевізник відповів ствердно.
За підприємця заступився член виконкому, директор «Облавтодору» Леонід Тимощук, який висловив думку, що можна обійтися і попередженням. Натомість секретар Луцькради Анатолій Бірюков зазначив, що має бути якась відповідальність, не можна лише попереджати. Міський голова Богдан Шиба спершу зазначив, що підприємці повинні водіїв карати якнайсуворіше, якщо ж це їм не вдається - то з такими перевізниками слід розривати угоду.
Однак на захист підприємця виступив заступник міського голови Анатолій Пархом'юк. Він підкреслив, що порушення скоєно у березні-квітні, коли було складно сформувати штат водіїв. Зрештою, виконком одностайно проголосував за оголошення підприємцеві попередження про можливість розірвання угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus