USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі депутати виділили 300 тисяч на мийні засоби для освітніх закладів

26 Жовтня 2016 23:00
Депутати міськради підтримали зміни до бюджету міста, відповідно до яких навчальні заклади, зокрема дитсадки, планують забезпечити мийними засобами.

Відповідну пропозицію про виділення 300 тисяч гривень на мийні засоби для освітніх закладів міста озвучив депутат Борис Смаль під час засідання 14 сесії міськради 26 жовтня.

Нагадаємо, з міського бюджету депутати вже виділили кошти на ці потреби, яких мало вистачити на 2 місяці. Проте Борис Смаль запропонував додати 300 тисяч гривень для закладів освіти, аби до кінця року вони були забезпечені мийними засобами.

ЧИТАТИ ЩЕ: МИЙНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ДИТСАДКІВ: ЧОМУ БАТЬКИ НАДАЛІ ПЛАТЯТЬ?

Колеги підтримали його пропозицію і внесли відповідні зміни. Крім того, вони домовилися, що про закупівлю і залишки цих же товарів управління освіти має відзвітуватися, щоб обранці громади знали потреби закладів і, крім того, змогли проконтролювати використання бюджетних коштів.

До слова, під час того ж засідання депутати підтримали запит Бориса Смаля щодо забезпечення поточних потреб освітніх закладів міста (канцтовари, обслуговування оргтехніки) з бюджету Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus