USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі депутати просять в Азарова пільг для водоканалу

7 Квітня 2011 09:18
Луцька міська рада прийняла звернення до Прем’єр-міністра Миколи Азарова з вимогою доручити Національній комісії регулювання електроенергетики України переглянути відпускну ціну на електроенергію для підприємств водопостачання та водовідведення України.

Зокрема, у зверненні йдеться, що з 1 лютого 2011 року в Луцьку ціна на воду зросла на 3,57% становить 4,56 гривень.

З них 2,4 гривень за 1 кубічний метр води та 2,16 за кубічний метр стоків.

«Підвищення цін на електроенергію у квітні поточного року призведе до зростання ціни на водопостачання та водовідведення для населення, а це своєю чергою створює підґрунтя для суспільних протестів. Сьогодні «Луцькводоканал» сплачує за електроенергію відповідно до другого класу напруги, як промислові та прирівняні до них комерційні, непромислові споживачі та сільськогосподарські споживачі-виробники», - йдеться у зверненні.

Депутати запропонували розробляти ціну для населення за тією ж схемою, як для електрифікованого міського транспорту. Такий крок дозволить зменшити тарифи на водопостачання та водовідведення для населення майже на 30%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus