USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Луцьккондитеру» перекрили газову трубу

14 Квітня 2010 11:11
Підприємство «Луцьккондитер» учора близько обіду працівники ВАТ «Волиньгаз» відключили від газопостачання за несплату.

Як повідомили в прес-службі ВАТ «Волиньгаз», борг підприємства складає більше 400 тисяч гривень. Кондитери перестали сплачувати рахунки постачальнику ДК «Газ України» ще у 2009 році. Хоча, за домовленістю та за законодавством України, підприємство мусило здійснювати 100% передоплату.

Незважаючи на неодноразові попередження про відключення газу від ДК «Газ України» або пропозиції реструктуризувати заборгованість жодної реакції від керівництва «Луцьккондитер» не надійшло, - кажуть у прес-службі «Волиньгазу».

Остаточне рішення «перекрити» кондитерам трубу газовики прийняли ще у грудні. Проте, взимку знижувати тиск для цієї операції було небезпечним для навколишніх вулиць. При вчорашньому перекриті газу споживачі, які користувалися цією ж трубою, що і «Луцьккондитер», не постраждали.

Для того, аби підприємство знову підключили до газопостачання, необхідно, аби боржники в повному об’ємі сплатили заборгованість, внесли передоплату та відшкодували затрати пов’язані з відключенням газу. Для здійснення цієї операції ВАТ «Волиньгазу» знадобилося декілька десятків працівників та кілька одиниць техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 14 Квітня 2010 12:17
"Остаточне рішення «перекрити» кондитерам трубу газовики прийняли ще у грудні. Проте, взимку знижувати тиск для цієї операції було небезпечним для навколишніх вулиць" - не понял, а почему???? На кондитерке своё отдельное ГРП, котельная и бисквитный подключены только к нему, а причем здесь жители улиц? Бред какой-то.
газовик і Ко Показати IP 14 Квітня 2010 13:56
так вони й розігнались самі собі газ віключати на своєму ГРП :) газовиків не пустили на фабрику. Як об стіну горохом - тому розкопали на вулиці трубу і перерізали - шо тут не ясно? А труба постачає всю Володимирську: хати, Золоте яблуко, 5 цех ЕТМ і т.д.
VSC до газовик і Ко Показати IP 14 Квітня 2010 15:00
Ну, так, совсем другой разговор. Ясно и понятно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus