USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому підприємству погрожують прокуратурою

17 Листопада 2014 10:02
Розпочати кримінальне провадження щодо керівника підприємства, яке боргує зарплату своїм працівникам, просить прокуратуру області голова облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови ОДА 17 листопада.

Володимир Гунчик повідомив, що заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах області протягом 14 днів скоротилася з 14 до 11 мільйонів гривень. Втім, є підприємства, де позитивної динаміки не простежується. Він виділив луцьке ПП «Руфусів», щодо якого не бачить активної роботи Луцького міського голови Миколи Романюка. Заборгованість працівникам підприємства не зменшується.

«Усі терміни скінчилися 15 листопада, я прошу ще раз звернутися до обласної прокуратури з проханням розглянути питання про порушення кримінального провадження по цьому підприємству щодо його керівника», - наголосив Володимир Гунчик.

Також він виокремив ЛПЕ, де досі лишається заборгованість зі зарплати та підприємства облавтодору, де, хоч і є динаміка зменшення заборгованості, проте складається враження, що вони «помаленьку рухаються до банкрутства». Також майже мільйон гривень боргує працівникам ДП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
прокуратура Показати IP 17 Листопада 2014 10:26
Чиє це підприємство? Хто керує?
123 до прокуратура Показати IP 17 Листопада 2014 11:11
швець end compani, а тепер називається "Луцьккомуналсервіс". раніш руфусів, дисконт+, та інші...
ЛУЧАНИН Показати IP 17 Листопада 2014 10:56
Цікаво, чому ніколи не згадують ПАТ" Електротермометрію" ? Завод працює по 6-9 днів у місяць. Зарплати мізерні( нема мінімалки) і ті не платять по 2 місяці. Робітники втікають із заводу. Кваліфіковані спеціалісти (токарі, слюсарі, деякі начальники і інш.) пішли на "МОТОР". Жінкам, які працюють на заводі теж не вигідно працювати бо ті кому ближче до пенсії змушені розраховуватись і оформляти пенсію бо заводі ЇМ НІЧОГІСЕНЬКО НЕ СВІТИТЬ!!! Ця тенденція у же тягнеться роками а ОДА і міськраді - ВСЕ ПО БАРАБАНУ! Жодного разу тут не говорилося по ці серйозні проблеми на підриємстві. А завод випускає водолічильники та прилади термометрії. Що лічильники нікому не потрібні? Звичайно, є конкуренція на ринку, але і для заводу є МІСЦЕ ПІД СОНЦЕМ! Скоро завод ПЕРЕСТАНЕ ІСНУВАТИ БО НІКОМУ ТАМ БУД Е ПРАЦЮВАТИ!!!
До Романюка Показати IP 17 Листопада 2014 12:11
Дивно, як це Романюк згадав про Луцьктепло? Що розпочалася передвиборна компанія і він вже не покриває свою землячку найкращого фінансиста міста без якої не зможе розікрасти 14 млн. євро - Казлячек і свого ставленика рекетира Кирика? Його мета - довести Луцьктепло до банкрутства і за копійки приватизувати, з чим вони успішно справляються. А подача гарячої води для них невигідна послуга. Спектакль тільки починається, а далі цікавіше буде!
Правий сектор Показати IP 17 Листопада 2014 12:25
Комсомольці у своєму дусі!!!, щоб відвернути від себе увагу шукають козлів вібувайл!!!!
До 123 Показати IP 17 Листопада 2014 17:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus