USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким будівельникам заборонили експлуатувати обладнання

5 Липня 2010 12:03
Посадовими особами управління Держгірпромнагляду у Волинській області проведено комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці ТзОВ «Завод будівельних конструкцій». У результаті перевірки заборонено експлуатацію 85 одиниць обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду у Волинській області.

У ході перевірки виявлено ряд порушень нормативно-правових актів з питань промислової безпеки та охорони праці. А саме, не проведено технічний огляд та технічне діагностування п’яти вантажопідіймальних кранів.

Після проведеного технічного діагностування не отримано дозвіл посадової особи Держгірпромнагляду на експлуатацію чотирьох посудин, що працюють під тиском.

Не проведено навчання та перевірку знань з електробезпеки у електротехнічних працівників заводу.

На редукторах газових балонів газорізальної установки використовуються неперевірені манометри.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 5 посадових осіб заводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікаво Показати IP 5 Липня 2010 12:45
Кому вигідно замочити Ваймана?
я Показати IP 5 Липня 2010 12:48
Не захотів Іванишин "подарувати" К.рибне господарство в Оконську,тепер має проблеми.Ось яка підтримка владою будівельників Волині !
знаючий Показати IP 5 Липня 2010 19:06
А до чого тут Вайман. Це ж завод Іванішина. він і так банкрот. Про це всі газети пишуть. В нього два тижні тому Аваль особистий автомобіль забирав,в Віче писали, але він поки вдало втікає. Тепер точно за кордон зникне раз остаточно завод закрили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus