USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вуличне освітлення у луцькому мікрорайоні – розкіш

16 Січня 2014 10:01
Вуличне освітлення у Луцьку – розкіш. Принаймні для мешканців Малоомелянівського масиву, які вже кілька років чекають встановлення вуличних ліхтарів.

Про це стало відомо під час засідання круглого столу «Підвищення якості надання житлово-комунальних послуг. Роль та функції ОСН» вчора, 15 січня.

Як розповів голова квартального комітету «Малоомелянівський» Григорій Панасюк, комунальні служби не надто поспішають на виклики.

«Нормального освітлення немає не перший рік. Слава Богу, 3 січня замінили лампочки, які згоріли, хоч мали це зробити ще до Нового року», - розповідає він.

До того ж, на більшості вулиць в мікрорайоні не має ліхтарів, хоч потужність розташованих поруч підстанцій дозволяє їх встановити.

«Луцьксвітло» каже: «Ми через одну лампочку не виїжджатимемо». А у нас весь мікрорайон без світла. В мене складається враження, що треба прийти до них, поклонитися, заплатити гроші, і ще й чекатимемо поки робітники зволять прийти виконати свою роботу», - каже Григорій Панасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
володимир Показати IP 16 Січня 2014 11:36
чи не забагато уваги до Малоомелянівського масиву?
пфф... до володимир Показати IP 16 Січня 2014 16:57
Там дуже багато проблем,які потребують вирішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus