USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький бюджет на освіті зекономить до мільйона гривень?

30 Грудня 2008 13:58
На економії витрат за енергоносії, харчування, не проведенні заміни уроків луцький бюджет заощадить до мільйона гривень. Про це 30 грудня під час колегії в управлінні освіти ОДА розповів начальник управління освіти та науки Луцької міськради Сергій Калуш, – інформує репортер «Волинських Новин».
Відповідно до рішення Луцького міського голови Богдана Шиби, з 1-го до 14-го січня всі педагогічні працівники у школах йдуть на вихідні, - розповів пан Калуш.
Робочі дні переносяться на канікулярний період зі стовідсотковою оплатою зарплати за січень, – додав він.
«Може виникнути питання: для чого це зроблено?» - сказав посадовець.
«На сьогодні є чітке пояснення – пораховано, що тільки на економії витрат за енергоносії, харчування, не проведенні заміни уроків буде економії, так орієнтовно, до мільйона гривень», - пояснив Сергій Калуш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 30 Грудня 2008 14:12
Луцьке ноу-хау: всі дитячі садочки мають канікули з 1 по 14 січня. А куди батькам подіти діток?! Це ж повний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus