USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівська залізниця хоче від Луцька 30 мільйонів за уявних пільговиків

30 Травня 2017 19:29
«Львівська залізниця» просить Луцьку міську раду компенсувати їм за перевезення пільговиків 30 мільйонів гривень за рік. Втім, у міській раді Луцька вважають, що такої можливості бюджет немає тому відхилили прохання.

Про це йшлося під час продовження засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 30-го травня.

Як інформувала начальник управління фінансів і бюджету Луцькради Лілія Єлова, що просять компенсацію в сумі понад 500 тисяч гривень за місяці, які пройшли, а загалом обрахунок на 2017-й рік становить 30 мільйонів гривень.

Члени засідання зауважили, що вони не зобов’язані робити компенсацію, якщо бюджет цього не дозволяє. Також вивчили розрахунки залізничників, які базуються не на чіткому обліку пільговиків саме з Луцька.

Тому вирішили відмовити у зверненні й підготувати пропозицію щодо колективного звернення в Кабмін, аби вони вирішили питання із компенсацією за проїзд пільговиків та не перекладали цей тягар на місцеві бюджети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 30 Травня 2017 19:59
"Децентралізація" і "Монетеазіція" пільг "по- Новому", по- "базарно-вінницькому"... Роздавати пільги буде ПОП і кабмін, а компенсувати - прості Українці (+ тарифи по-новому)!
Ая Показати IP 30 Травня 2017 21:31
переконаний у тому, що державна залізниця має працювати для українців без огляду на їх матеріальний статус. При тому мусить ПЕРЕГЛЯНУТИ зарплату власних робітників і зрівняти їх з середніми державними зарплатами. Обовязково теж придивитись зарплаті чужинця який наживаєтся на українцях і отримує "захмарні" зарплати.
Здирникам Показати IP 30 Травня 2017 23:51
А шлагбауми обладнані вони не хочуть поставити, щоб люди не гинули, тільки обдерти людей і собі в кишеню покласти, бережуть свій матеріальний статус.Їх покривають ті , хто має контролювати і перевіряти , ясно чому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus