USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Між ПортCity та будинком поруч зведуть паркан

15 Травня 2014 18:03
Між будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та ТРЦ «ПортCity» побудують паркан.

Так, у міську раду надійшло звернення від мешканців будинку № 4а на вулиці Сухомлинського. Вони стурбовані безпекою своїх дітей, адже поряд з ігровим майданчиком знаходиться дорога, якою автомобілі заїжджатимуть до нового торгово-розважального центру «ПортCity». Батьки занепокоєні тим, що їхні діти можуть втрапити під автомобіль та травмуватися. Мешканці хочуть, щоб між житловим будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та торгово-розважальним центром «ПортCity» був зведений паркан.

Заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що вже відбулася зустріч з керівництвом торгово-розважального центру «ПортCity», під час якої обговорили звернення лучан та досягнули домовленостей про будівництво тимчасового паркану. Він наголосив, що зведення огорожі завершать найближчим часом.

Заступник міського голови зауважив, що є проект благоустрою прилеглої території, уже укладені договори підряду з організацією, яка має виконувати ці роботи. Їх планують розпочати після відкриття закладу. Проектною документацією передбачено й озеленення території біля будинку на вулиці Сухомлинського, 4а. Тут планують висадити дерева та кущі живоплоту, які мають утворити живий паркан між дитячим майданчиком та торгово-розважальним центром.

Паралельно відбуватимуться роботи з впорядкування ландшафту між автомобільною дорогою до розважального центру та дитячим майданчиком багатоповерхового житлового будинку.

Нагадаємо, великий торгово-розважальний комплекс ПортCity планують відкрити в Луцьку вже післязавтра, 17 травня. Разом з ним, згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, виданими Луцькою міською радою, мали б побудувати підземний перехід. Однак досі на новій бруківці немає й натяку на роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
сусіди Показати IP 15 Травня 2014 18:13
До речі, чому ніхто не згадує про будинок по Сухомлинського, 4, де аналогічна ситуація - дитячий майданчик знаходиться поряд з дорогою, діти, граючи в футбол, постійно вибігають на дорогу... чи також треба блокувати дорогу, заклад, міськраду...?
Сусід до сусіди Показати IP 15 Травня 2014 18:37
А чого мешканці будинку Сухомлинського ,4 не скаржаться ? Чи вони тільки обсмоктувати у кого машин більше,чи зарплатня більша можуть за чаркою...А голова ОСББ казала,що її все рівно,що будують і що робиться біля дитячих майданчиків.Кого обрали з тих і питайте!!!
123 до Сусід Показати IP 15 Травня 2014 18:46
а чого їй скаржитися - все влаштовує, вона за дітей не відповідає, які вибігають під машини... От як питають - ображаються!
Мешканка до сусіди Показати IP 15 Травня 2014 18:45
Бо мешканці цього будинку сміливі тільки на словах,а як треба десь,що сказати,то вони язик в одне місце ховають...
Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 18:21
Цей порт взагалі треба обгородити паркаоном до того часу поки не зведуть підземний перехід. Якби міська влада була б за лучан - за мешканців свого міста, то нізащо б не дозволила відкритися цьому порту!
Анонім до Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 18:25
Подобається вонючий Адреалін ?
До анонім до Анонім Показати IP 15 Травня 2014 18:41
Хай відкривають,але з розумом і треба думати про людей,які живуть поблизу цього масштабного торгового центру. А так це все до певної пори,люди мовчати не будуть.
Лучанин до До анонім Показати IP 15 Травня 2014 18:47
+100 стільки бабла вкинуто в Порт - невже важко домовитись з громадою прилеглих територій, а не тільки з міськрадою?
оптиміст до Анонім Показати IP 15 Травня 2014 19:34
ні те, ні іньше не подобається! Що Адреналін, що майбутній Порт Сіті - місця "жлоб відпочинку"..
Юрій Показати IP 15 Травня 2014 18:28
Хтось, колись робив бойкот бізнесу ПР? Тепер забули..... А Єрьома далі мутить.
нет уже до Юрій Показати IP 15 Травня 2014 19:07
нет уже партии регионов... остались одни патриоты у власти... что то к лучшему изменилось? а наоборот?...
Просто Лучанин до Юрій Показати IP 15 Травня 2014 22:02
На Схід його!!!
еще Показати IP 15 Травня 2014 18:57
еше затр*х*ла их платная стоянка... хитрые полищуки ставят теперь машины во дворах близлежащих домом, а жильцам места для парковки не остается...
Читач Показати IP 15 Травня 2014 19:23
Помпезне відкриття, велика кількість запрошених виконавців,феєрверки - хіба це можливе при тій ситуації, яка є в нашій країні сьогодні, коли щодня гинуть люди?... Та і великі скупчення людей в такий час є небезпечними для життя людей. Але хіба про це сьогодні думають сильні миру цього, що їм до простого люду?
йося моргенштерн до Читач Показати IP 16 Травня 2014 11:33
опаснее всего - "паникёры", і щоб не обзивали мене москалем переходжу на рідну мову та додам, що такі люди як "читач" завжди були і є дуже небезпечними, а ще збурюють народ! може це гусь з своїми блокпостами!
мешканець Показати IP 15 Травня 2014 21:28
звертаюсь до хитродупих які ставлять свої автомобілі в дворах будинків їдучи в порт сіті. Мешканці будинку,які змушені через вас ставити свої авто біля дитячої поліклініки настільки розлючені що готові зеркала ламати тим гастролерам
Микола до мешканець Показати IP 15 Травня 2014 23:21
поцілуйте нас в д.пу! це ваша власна земля?
мешканець до Микола Показати IP 16 Травня 2014 09:53
це земля прилегла до будинку, за яку мешканці платять комунальні послуги. так що можеш поцілувати в д.пу кожного мешканця.
мешканець до мешканець Показати IP 16 Травня 2014 11:09
щось мені не зрозуміло за яку територію платяться гроші?? Де її межі? Вона обнесена парканом? як нараховуються за це гроші? від фонаря?
мешканець до мешканець Показати IP 16 Травня 2014 11:12
якщо ти мешкаєш в квартирі , підніми останню квитанцію за ком.послуги. і її межі під самим під"їздом, куди хитродупі ставлять свої машини
мешканець до мешканець Показати IP 16 Травня 2014 11:16
Під прибудинковою територією слід розуміти як територію безпосередньо під житловим будинком (житловими будинками), в т.ч. площа вимощення, проїзди, тротуари, так і соціально необхідні елементи житлового середовища (озелененні території; майданчики для господарчих цілей; майданчики для стоянок автомобілів; гральні майданчики; майданчики для відпочику тощо). Цей прийом вважається нормативним. Зазвичай на прибудинковій території з фасадного боку розташовані під’їдні шляхи до будинку, дитячі площадки, а з тильної сторони - зелені насадження.
ще один мешканець до Микола Показати IP 16 Травня 2014 10:03
ти любитель в дупу прийди до будинку, там збори будуть громади і це саме скажи, а не ссикливо в коментах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus