USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Москва скоса поглядає ще на дві українські галузі

27 Квітня 2010 09:21
Росія готова до кооперації з Україною в авіаційній та суднобудівній галузях.

Про це заявив прем'єр РФ Володимир Путін після переговорів з президентом України Віктором Януковичем у Києві, передає Українська правда.

"У понеділок пройшли проміжні консультації, спрямовані на підготовку засідання міжурядової комісії, яке пройде в п'ятницю", - сказав він.

"Я вже говорив про готовність Росії до масштабної кооперації з Україною в атомному машинобудуванні, генерації і паливному циклі. Ми готові до всього відразу, але готові йти і поступово", - зазначив прем'єр РФ.

За словами глави російського уряду, Москва також готова "до кооперації з Україною в авіаційній промисловості та суднобудуванні".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus