USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На охорону природи Луцька шукатимуть 180 тисяч гривень

20 Березня 2014 22:09
На фінансове забезпечення природоохоронних заходів Луцька планують виділити понад 180 тисяч гривень.

Про це йдеться у додатку до відповідного рішення виконкому Луцької міської ради.

Таким чином, на розроблення проектів створення та організації територій природно-заповідного фонду планують виділити 35 тисяч гривень. На оснащення пунктів контролю і спостереження за забрудненням атмосферного повітря хочуть «викроїти» 20 тисяч гривень. Стільки ж, на думку начальника відділу екології Луцької міської ради Анатолія Гламазди, необхідно для очищення річок та підтримання їх відповідного санітарного стану.

Заходи щодо пропаганди охорони навколишнього природного середовища (в тому числі придбання одноразових рукавиць та пакетів для сміття) коштуватиме трошки більше, як 12 тисяч гривень. На придбання насіння та розсади квітів, саджанців дерев і кущів екологи запросили 50 тисяч гривень.

Сміттєвих контейнерів для загальноосвітніх навчальних закладів придбають на 16 тисяч гривень.

І, на закінченя, видалення аварійних дерев, створення та догляд за насадженнями на територіях загальноосвітніх навчальних закладів обійдеться міській «кишені» у 27 тиисяч гривень.

До слова, такий кошторис обранці громади підтримали 18 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Viktor Показати IP 20 Березня 2014 23:22
V principe. Eto normalno.. Suma sootvetstvuet...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus