USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть відновити будівництво шахти

8 Вересня 2014 12:17
Розпочати фінансування будівництва шахти №10 у Нововолинську планують вже у жовтні.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 8 вересня.

Як розповів Володимир Гунчик, під час його роботи у Києві минулого тижня розглядали питання щодо шахти №10. З його слів, воно вирішується динамічно – якщо на початку тижня документи лише потрапили в Мінекономіки, то за станом на п’ятницю, вони, за підписом Прем’єр-міністра, надійшли в Адміністрацію Президента.

Голова ОДА сподівається, що під час наступного візиту до президента, йому вдасться зробити все для підписання закону, що відкриє шлях до фінансування цієї важливої для всієї області програми. Він закликав заступників щодня відстежувати, де перебувають документи, адже поставили завдання завершити роботу з документами до кінця вересня, щоб розпочати фінансування у жовтні. Голова облдержадміністрації наголосив, що це питання – стратегічне для всієї області.

Нагадаємо, нещодавно, під час оперативної наради голова ОДА закликав не консервувати будівництво шахти, а знайти кошти для фінансування капітальних робіт (100 мільйонів гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus