USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині не дорожчатимуть міжміські перевезення

28 Квітня 2015 18:31
Перевірку ціноутворення на квитки в міжміських автобусах завершили антимонопольники. Їхні результати засвідчують, що вартість проїзду для пасажирів збільшуватися не буде – немає підстав.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 27-го квітня.

Звітував про роботу служби виконувач обов’язків голови Волинського обласного відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий.

«Наразі перевізники не мають жодних підстав для підняття цін», - запевнив посадовець.

Губернатор звернувся до керівника управління інфраструктури та туризму Івана Мирки з вимогою змусити перевізників виконувати свої договірні зобов’язання.

«Ми маємо повернутися до розмови щодо якості надання послуг, адже з цінами вже стало все зрозуміло. Стрімкого збільшення цін на паливно-мастильні матеріали немає. Тепер потрібно, аби кількість скарг від волинян зменшилась. А люди нарікають все на те ж - відсутність рейсів, автобуси не доїжджають до кінцевих зупинок», - зауважив Гунчик.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Волинські перевізники відмовляються від міжміських маршрутів через погані дороги.

Антимонопольними також заборонили підвищення ціни за проїзд в луцькому електротранспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 28 Квітня 2015 19:14
За це рідній владі- наша красна подяка та доземний уклін!
Раціоналізатор Показати IP 28 Квітня 2015 22:27
Цілком і повністю підтримую і вношу додаткові пропозиції: 1. Перевізників за людей не рахувати. 2. Поняття "рентабельність" для перевізників не застосовувати.(див. п.1) 3. В сфері надання якісних послуг перевізникам рівнятись на Укрзалізницю (адже тільки Укрзалізниця після кожного ДУЖЕ обгрунтованого підняття цін на проїзд фарбує вагони, закуповує нову постіль, встановлює сучасну сантехніку в туалети, тощо. 4. Примусити перевізників власним коштом лагодити дороги, по яких вони здійснюють перевезення. 5. Преміювати за кошт перевізників мудрих та розумних посадовців, які впевнено довели, що саме в сфері перевезень долар залишився на рівні 12 грн, а всі запчастини та паливно-мастильні матеріали, а також товари, які купують водії перевізників за свої заробітні плати відпускаються по ціні, що рівняється цьому курсу.
мішка до Раціоналізатор Показати IP 28 Квітня 2015 22:55
остряк, все просто вирішиться і врегулюовується ринком, не вигідно - нафіг з траси, займе місце той, кому вигідно, і нефіг туфту розводити
Раціоналізатор до мішка Показати IP 28 Квітня 2015 23:49
Ну да , нафіг. То ще підкажи куда саме нафіг: автобуси на брухт, водіїв на облік в ЦЗ, жінку на трасу, дітей в притулок, самому в зашморг? А , ще один варіант (так тепер майже всі роблять) - від маршруту відмовитись і стати Помічником(див.прим). Примтка: Помічник - власник мікроавтобуса на 8 пасажиромісць, який (обов"язкові умови): не є підприємцем і не є платником податків, за 5 хвилин до відправлення рейсового автобуса здійснює посадку в свій мікроавтобус на 8 пасажиромісць пасажирів , що не мають права на пільговий проїзд, показує середнього пальця водієві рейсового автобуса і ринково все врегульовує. До речі, в нашій майже південноафриканській, ой, європейській країні , так само врегульовується валютний ринок, продуктовий та багато інших. І не потрібно тут наші реалії сьогодення обзивати туфтою. Ок?
волинь до Раціоналізатор Показати IP 28 Квітня 2015 23:56
У Вас дуже гарне почуття гумору. Було б дуже смішно, якби не так правдиво...На жаль...
До раціоналізатор Показати IP 29 Квітня 2015 09:07
За ціну промовчу бо не в темі. Проте, самовільне зняття з рейсів автобусів і напихання "кільками" тих що зостались, не доїзджання до кінцевої, набирання безбілетників на автостанції(за який кошт мають утримуватись ці об"єкти?)Ці кошти не обліковуються не сплачуються податки і антимонопольному показуться док-ти і розрахунки без врахування цих "сірих" грошей, сам свідок - рейсовий автобус переповнений, а з квитками - ледве 10 чол. набереться. А це шановні, злочин - ухиляння від сплати податків. Отже, перш ніж вимагати щось від інших, потрібно чесно виконувати свої обов"язки, навіть з моральної точки зору. А з іншої сторони можна і собі пайку урізати, а не перекладати цілком на споживачів, уявіть собі долар і ціни піднялися не тільки для вас, і пасажири живуть у тій же країні що й ви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus