USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині попередили незаконне ввезення відеообладнання на мільйон

23 Червня 2016 17:29
Ввезення на територію України незадекларованих товарів попередили працівники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС в зоні діяльності Волинської митниці.

Про це інформують у прес-службі Державної фіскальної служби України.

Під час проведення перевірочних заходів працівниками фіскальної служби ініційовано проведення переогляду транспортного засобу, який прямував з Республіки Польща на територію України під керуванням громадянина України смугою «зелений коридор» та пройшов митний контроль.

В результаті переогляду зазначеного транспортного засобу виявили незадекларовані товари «відеобладнання», попередня оціночна вартість яких складає близько 1 мільйон гривень.

Стосовно порушника склали протокол про порушення митних правил за статтею 482 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем).

На теперішній час вживаються заходи щодо встановлення посадових осіб Волинської митниці, причетних до організації незаконного переміщення товарів через митний кордон України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бе-е Показати IP 23 Червня 2016 17:35
краще шукати НЕ ПРИЧЕТНИХ! буде менше роботи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus