USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На «Ягодині» «зловили» контрабандні запчастини до авто. ФОТО

31 Липня 2012 09:45
108 найменувань запчастин до легкових автомобілів знайшли вчора на Волині працівники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Контрабанду в Україну віз 52-річний українець, водій автобуса Neoplan.

Транспортний засіб повертався з німецького міста Кельн до Чернігова через пункт пропуску «Ягодин». Під час прикордонно-митного контролю в охоронців кордону виникли підозри, що в автобусі можуть перевозити приховані товари. Саме тому прикордонники вирішили провести його поглиблений огляд. У ході перевірки працівники пункту пропуску в конструктивних порожнинах біля моторного та багажного відсіків виявили коробки. В них і знаходилися запчастини до автомобілів вартістю майже 120 тисяч гривень.

Товар вилучили та передали в митницю.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus