USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині підприємство не сплатило майже 2 мільйони податків

22 Листопада 2010 11:42
На Волині засновник підприємства, а також директор та головний бухгалтер фірми спільними зусиллями ухилилися від сплати 1,8 мільйона гривень податку на прибуток і ПДВ.
Засновник фірми дав вказівку відображати в бухгалтерському і податковому обліку фінансово-господарські операції з п’ятьма визначеними ним фірмами. Про це повідомили в УПМ ДПА в області.
Як свідчать матеріали оперативно-розшукової справи, це були бізнес-контакти з підприємствами Києва, Одеси, Луганська, Миколаєва та Херсона. Але комерційні стосунки з кожним із підприємств мали або безтоварний характер, або ж ознаки фіктивності.
Заручившись висновками податкового аудиту за матеріалами проведених перевірок, співробітники податкової міліції області проаналізували всі наявні документи та знайшли підтвердження цілої низки порушень податкового законодавства.
Підстав для порушення кримінальної справи виявилося цілком достатньо.
Міру причетність кожного із фігурантів кримінальної справи до вчинення злочину з’ясують в ході слідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
таня Показати IP 22 Листопада 2010 13:40
Да напевно малий хабар давали перевіряючим, якшо вишли на таку суму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus