USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

На Волині з початку року легалізувати 650 робочих місць

18 Травня 2011 10:41
З початку року на Волині податківці легалізували 650 найманих працівників

Офіційно трудові відносини з 650 людьми працедавці оформили після співбесід у податкових інспекціях області, - запевняють у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Як інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області, робота податківців у напрямку легалізації заробітної плати має позитивний фінансовий ефект для місцевих скарбниць.

Зокрема, із більш як 700 тисяч гривень легалізованої зарплати цього року бюджет отримав 93,3 тисяч гривень сплаченого податку з доходів фізичних осіб.

Щодо конкретних випадків грубого порушення податкового законодавства, то інформація про те, що на одній із ковельських фірм керівництво фірми практикувало виплату зарплати в «конвертах» підтвердилася в ході оперативно-розшукових заходів.

Співробітники відділу податкової міліції Ковельської МДПІ опитали громадян, котрі раніше працювали, але згодом звільнилися з фірми. Колишній працівники підприємства не заперечували, що отримували зарплату без оформлення трудових відносин.

Після детального вивчення цієї ситуації, підприємству донараховано 18,4 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб та 4,6 тисячі гривень штрафних санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Великий Омеляник Показати IP 18 Травня 2011 17:58
Лише в Луцькому районі та на околицях міста їх удесятеро більше. Реєструються за межами обл. центра,працюють на околицях. Супер! Оформляють 5-20 працівників, працює 50-200 !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus