USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині закрили автозаправки

13 Серпня 2010 14:09
У Волинській області призупинили роботу 23 АЗС під брендами ANP і «Мавекс», які входять до групи «Приват».

Про це повідомив портал OilNews із посиланням на прес-службу Державної податкової адміністрації у Волинській області.

За інформацією відомства, автозаправні станції тимчасово не працюють у зв’язку з їх перереєстрацією на інші юридичні особи.

Так, 17 АЗС під брендом ANP, які раніше перебували на балансі «Волиньпальне», перереєстровуються на «Волинський нафтовий дім».

Ще 6 АЗС під брендом «Мавекс» передаються від «Нафта-Люкс» компанії «Торговий дім «Нафтопродукти».

У регіональних представництвах мереж ANP і «Мавекс» підтверджують, що зупинка АЗС пов’язана з перереєстрацією юридичних осіб.

Там стверджують, що ця процедура займе близько тижня, а АЗС знову зароблять не пізніше 18 серпня.

У той же час представники мереж відмовилися назвати причини перереєстрації.

Раніше повідомлялося, що 17 липня «Приват» припинив роботу АЗС під брендами «Авіас» і ANP в Сумській області у зв’язку із розслідуванням кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків.

За інформацією сумських податківців, своєю діяльністю структури «Привату» завдали шкоди державі в розмірі 7,8 млн. гривень.

Заступник голови ДПАУ у Волинській області Інна Степанюк повідомила, що нині у Волинській області також ведеться боротьба зі схемами мінімізації податків представниками бізнесу.

Відомство вже виявило кілька порушень, в тому числі і у нафтовому секторі. Однак щодо компаній «Волиньпальне» і «Нафта-Люкс» податкові донарахування не проводилися.

Довідково:

Група «Приват» є найбільшим оператором ринку нафтопродуктів України, контролюючи три НПЗ, дві морські перевалки, 1556 АЗС і кілька десятків нафтобаз.

У Волинській області «Приват» контролює в цілому 45 АЗС під брендами «Укрнафта», ANP і «Мавекс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Семит Показати IP 13 Серпня 2010 16:19
А ще у Волинській області "Приват" контролює Колю Романюка, що з будуна зібрався йти на мера Луцька. Не віддамо Луцьк Бєні та його равінам!!!
Олександр Показати IP 13 Серпня 2010 20:36
Який же з Миколи Романюка мер?Він ще й працював губернатором трохи.Але він природжений комсомолець.А як відомо,ці хлопці всю роботу завалювали "на корню".Вміли добро пити оковиту та паритись в саунах з розбещеними комсомолками.Так що думайте,Лучани. р
Нарколог Показати IP 14 Серпня 2010 11:28
Це продовження наїздів на Приват? Щось не віриться, що справа в перереєстрації фірми. Могли нову зареєструвати, а потім передати з балансу на баланс. А так видно що мочать імперію Коломойского, а з нею разом і маленьких Приватовських князьків типа Колі Романюка. P.S. Тепер в Миколи Ярославовича є привід знову на три дні забухати! Так що немає худа без добра!!!
Водій Показати IP 16 Серпня 2010 09:02
Дуже вчасна інформація. В суботу 14 серпня всі АЗС працювали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus