USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині зменшилися обсяги акцизних зборів, – ДПА в області

31 Жовтня 2008 11:42
На 4,1 мільйона гривень на Волині скоротилися надходження від акцизних зборів. Про це під час колегії ОДА розповів начальник ДПА в області Віталій Пекарчук, – інформує 31 жовтня репортер «Волинських Новин».
Як зазначив Віталій Пекарчук, на Волині налічується п’ять платників акцизного збору, однак понад 99% його забезпечує Луцький спиртогорілчаний комбінат. Окрім того, на 72 мільйони гривень скоротилися надходження від ПДВ на товари, вироблені в Україні. Загальний обсяг відшкодованого ПДВ, за словами головного податківця краю, становить 249,6 мільйона гривень.
За словами начальника головного фінуправління ОДА Ігор Никитюк, консолідований бюджет області за дев’ять місяців виконано лише на 93,9%. Це обумовлено, зазначив посадовець, значним невиконанням завдання з надходжень податкових платежів до держбюджету, які справляються на терені Волині (41,8%).
Довідково:
За дев’ять місяців 2008 року волинські податківці забезпечили надходження 1,135 мільярда платежів, що на 180 мільйонів гривень більше, як торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus