USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Націоналізація «Приватбанку» погіршить ситуацію в економіці, - Лановий

18 Грудня 2016 17:06
Перехід банку у статус державного тільки погіршить менеджмент і зменшить конкуренцію на ринку.

Таку думку висловив у коментарі УНН колишній міністр економіки Володимир Лановий.

"Думаю, що перехід у статус державного банку тільки погіршить менеджмент і якість послуг цього банку. Зменшиться і конкуренцію на ринку. Якщо держава буде володіти цим і ще декількома банками, то, фактично, банківська система буде одержавлена. Цього допускати не можна. Держава не може працювати у комерційній сфері, вона тільки завдає шкоди, вона діє не у відповідності з потребами ринку і суспільства. Це недобрий факт", - вважає експерт.

Якщо ж держава, за словами Ланового, планує націоналізувати "Приватбанк" для того, щоб відновити якийсь капітал, додати фінансового ресурсу банку за рахунок бюджету, "це неправильно, але іноді таке буває".

"Це роблять тимчасово інші держави на один рік, щоб допомогти, а потім продати знову, як правило, тому ж власнику. А в нас щось інше задумують. І це погіршить ситуацію в цілому в економіці", - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 18 Грудня 2016 17:14
Наша "держава" тільки думає і набиває собі кишені,- використовуючи любі методи ,а на все інше "державі"наплювати"
Перехожий Показати IP 18 Грудня 2016 18:28
Влада в нас точно тупа і безтолкова. Навіщо лізти до приватбанку?! Банк нормально працює на ринку, надає дуже корисні кредити для малого бізнесу, як наприклад КУБ. Не мішайте працювати - це все, що хоче сучасний бізнес. Але ж ні, ці зажерливі кабани так не можуть. Чому ж вони заводи гіганти продають за копійки, ні щоб туди гроші бюджету спрямувати, щоб відновити економіку і дати роботу простим людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus